BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bende hatta yumurtlamadan 2-3 gün önce başladı dokunamiyorum bile. Yumurtlamadan 2-3 Sonra geçti şimdi ağrı hassasiyet hiç bir şey yok. Bata 8 gün kaldı.

Belki benimki de geçecektir.
Ben de bunu yumurtlama olduğunu düşündüğüm zamanda yaşamaya başladım. Test göstermese bile vücut değişimlerinden öyle geldi bana. Yani yumurtlama oldu gibi geldi.
O zamandan beri de geçmedi ağrı.o yüzden gebeliğe yormuyorum tabii ki.

Yok canim daha olmadim… dun lekelenme oldu gece buggun de peceteye silince gordum cok az simdilik ama kasiklarda baskili agri var regl oncesi yakindir
Ben şimdi hatırladım ilk gebeliğimde adete 3 gün kala 8 beta ile öğrenmiştim . Test yapmamıştım zaten rastlantı sonucu öğrendim ertesi gün test yaptığımda çok ince bir çizgi vardı . Belki hala umut vardır

Merhaba ilk gebeliğinizde farkettiğiniz ilk belirtiler neydi acaba ?

Test yapma günüme daha çok var nasıl dayancam bilmiyorum Şuan baş ağrısı ve ateş hissiyle uzandım.Hiçbir iş yapmadım bütün gün ama çok yorgun hissediyorum.
Bende de halsizlik var yorgunum midem bulanıyor arada . Hepsi psikolojik emin olun. Gebelik ve adet belirtileri de aynı bu arada , forumda o kadar okudum ki farklı farklı belirtileri olup gebe olmayan. Tek ve en gerçek belirti adet gecikmesi , sürekli kendime hatırlatamaya çalışıyorum . İnşallah sizin bebiş vardır benim terslerim negatif çünkü kanda negatif çıktı .

Adetime 10 günden fazla var, ilişkinin üzerinden 6 gün geçti.Nasip bu işler gerçekten, umarım isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip olur

görebildiniz mi bilmiuorum ama bat a 4 gün var silik çizgi belirdi 5 dk içinde ben görebiliyorum da fotoda gözükmeyebilie belki görebiliesinşz umudum var amaaa

hergun aynı saatte uykum geliyor uyukluyorum uyku hali var bende de ama sanmıyorum birsey ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…