Yumurtlama testi yapmış mıydınız ?Bende hatta yumurtlamadan 2-3 gün önce başladı dokunamiyorum bile. Yumurtlamadan 2-3 Sonra geçti şimdi ağrı hassasiyet hiç bir şey yok. Bata 8 gün kaldı.
Bende hatta yumurtlamadan 2-3 gün önce başladı dokunamiyorum bile. Yumurtlamadan 2-3 Sonra geçti şimdi ağrı hassasiyet hiç bir şey yok. Bata 8 gün kaldı.
Canım regl oldun mu ? Benim arada ağrım oluyor sanırım regl olacağım
Ben şimdi hatırladım ilk gebeliğimde adete 3 gün kala 8 beta ile öğrenmiştim . Test yapmamıştım zaten rastlantı sonucu öğrendim ertesi gün test yaptığımda çok ince bir çizgi vardı . Belki hala umut vardırYok canim daha olmadim… dun lekelenme oldu gece buggun de peceteye silince gordum cok az simdilik ama kasiklarda baskili agri var regl oncesi yakindir
Merhaba ilk gebeliğinizde farkettiğiniz ilk belirtiler neydi acaba ?Ben şimdi hatırladım ilk gebeliğimde adete 3 gün kala 8 beta ile öğrenmiştim . Test yapmamıştım zaten rastlantı sonucu öğrendim ertesi gün test yaptığımda çok ince bir çizgi vardı . Belki hala umut vardır
Hiçbir belirtim olmamıştı , tek bir tane bileMerhaba ilk gebeliğinizde farkettiğiniz ilk belirtiler neydi acaba ?
Ne güzel, insan birşeyler hissedince daha çok dinliyor vücudunuHiçbir belirtim olmamıştı , tek bir tane bile
durumunda değişiklik var mi seninO zaman dogru 8 i gibidir. Ben de 9 mayista olmustum 5-6 haziranda olmam lazim
İnnovita cnm buBu hangi marka test?
Trendyol sitesindeki laboquick yorumlarında bu testte çizgi görürken laboquickte göremediğini yazan insanlar var. Hangisi doğru anlamadım.
Kesinlikle öyle ben hala olabilir mi onu hesaplamaya çalışıyorum resmenNe güzel, insan birşeyler hissedince daha çok dinliyor vücudunu
Test yapma günüme daha çok var nasıl dayancam bilmiyorumKesinlikle öyle ben hala olabilir mi onu hesaplamaya çalışıyorum resmenrahatlayamıyorum bir türlü
Bende de halsizlik var yorgunum midem bulanıyor arada . Hepsi psikolojik emin olun. Gebelik ve adet belirtileri de aynı bu arada , forumda o kadar okudum ki farklı farklı belirtileri olup gebe olmayan. Tek ve en gerçek belirti adet gecikmesi , sürekli kendime hatırlatamaya çalışıyorum . İnşallah sizin bebiş vardır benim terslerim negatif çünkü kanda negatif çıktı .Test yapma günüme daha çok var nasıl dayancam bilmiyorumŞuan baş ağrısı ve ateş hissiyle uzandım.Hiçbir iş yapmadım bütün gün ama çok yorgun hissediyorum.
Adetime 10 günden fazla var, ilişkinin üzerinden 6 gün geçti.Nasip bu işler gerçekten, umarım isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip olurBende de halsizlik var yorgunum midem bulanıyor arada . Hepsi psikolojik emin olun. Gebelik ve adet belirtileri de aynı bu arada , forumda o kadar okudum ki farklı farklı belirtileri olup gebe olmayan. Tek ve en gerçek belirti adet gecikmesi , sürekli kendime hatırlatamaya çalışıyorum . İnşallah sizin bebiş vardır benim terslerim negatif çünkü kanda negatif çıktı .
Ben laboquick le takip ettim baya koyu çıktı 14. gündeBu hangi marka test?
Trendyol sitesindeki laboquick yorumlarında bu testte çizgi görürken laboquickte göremediğini yazan insanlar var. Hangisi doğru anlamadım.
Canim o seffaf kapakcigi cikartip cekseneEki Görüntüle 3601450 görebildiniz mi bilmiuorum ama bat a 4 gün var silik çizgi belirdi 5 dk içinde ben görebiliyorum da fotoda gözükmeyebilie belki görebiliesinşz umudum var amaaa
Bata ne kadar kaldıhergun aynı saatte uykum geliyor uyukluyorum uyku hali var bende de ama sanmıyorum birsey ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?