Doğru söylüyorsunDaha beta hcg salgılanmamış olur bence test yapma en az 3 gün daha bekle derim ben
Kız kim okusa aynısını hissediyor zatenYa kızlar yazdıklarınıza bakarsak ya hepiniz hamilesiniz ben değilim. Yada bir tek ben hamileyimherkeste maşAllah belirtiler var bir bende tık yok
Bak ben diğer gebeliğimde 28 günlük döngüde 14. Gün yumurtladım son ilişki o gün oldu tam 10 gün sonra ilişkiden kanda 8 ile öğrenmiş oldum adete de 3 gün vardı o zaman. Ona göre ayarlayabilirsin , bu durumda kendim için hesapladım 25 Mayıs yumurtlamaya denk geliyor 4 haziranda tam 10 gün oluyor yani henüz çıkmamış olması çok normal de olabilirdi . Ben yine adet gecikmesi bekleyeceğim ama bir küçük umudum var şuanÇatlamayı bilmiyorum ki pik üzerinden 9 gün geçmiş oluyor yarın
Evet söylediğine göre gerçekten erken yapmak hayal kırıklığından başka bir şey değil ve tabiki senin için umut var adet olana kadar her zaman umut devam ediyorBak ben diğer gebeliğimde 28 günlük döngüde 14. Gün yumurtladım son ilişki o gün oldu tam 10 gün sonra ilişkiden kanda 8 ile öğrenmiş oldum adete de 3 gün vardı o zaman. Ona göre ayarlayabilirsin , bu durumda kendim için hesapladım 25 Mayıs yumurtlamaya denk geliyor 4 haziranda tam 10 gün oluyor yani henüz çıkmamış olması çok normal de olabilirdi . Ben yine adet gecikmesi bekleyeceğim ama bir küçük umudum var şuan
Hayırlısı olsunEvet söylediğine göre gerçekten erken yapmak hayal kırıklığından başka bir şey değil ve tabiki senin için umut var adet olana kadar her zaman umut devam ediyor
valla bende ya 27 yada 29 Mayıs oldu. Çünkü 27 mayıs akıntı bayaa arttı o günüde deyerlendirdik. Akıntı Biraz azaldı bitti dedim 29 Mayıs tekrar akıntı arttı tam yumurtlama akıntısı onuda degerlendirdik. Şimdi hangisi tam olarak bilmiyorum. 29 Mayısı kabul ettim. Öyleyse yumurtlamadan sonra 6 günüm 4 Mayıs. Benim testlerin negatif çıkması normal hâlâ umudum var . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Bütün grup hamiş olarak rekor kıralımBak ben diğer gebeliğimde 28 günlük döngüde 14. Gün yumurtladım son ilişki o gün oldu tam 10 gün sonra ilişkiden kanda 8 ile öğrenmiş oldum adete de 3 gün vardı o zaman. Ona göre ayarlayabilirsin , bu durumda kendim için hesapladım 25 Mayıs yumurtlamaya denk geliyor 4 haziranda tam 10 gün oluyor yani henüz çıkmamış olması çok normal de olabilirdi . Ben yine adet gecikmesi bekleyeceğim ama bir küçük umudum var şuan
İnşallah canım çok merak ediyorum kaç kişi çıkacakvalla bende ya 27 yada 29 Mayıs oldu. Çünkü 27 mayıs akıntı bayaa arttı o günüde deyerlendirdik. Akıntı Biraz azaldı bitti dedim 29 Mayıs tekrar akıntı arttı tam yumurtlama akıntısı onuda degerlendirdik. Şimdi hangisi tam olarak bilmiyorum. 29 Mayısı kabul ettim. Öyleyse yumurtlamadan sonra 6 günüm 4 Mayıs. Benim testlerin negatif çıkması normal hâlâ umudum var . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Bütün grup hamiş olarak rekor kıralım
Tabiki erken henüz inşallah gönülden isteyen herkes Hamiş olurvalla bende ya 27 yada 29 Mayıs oldu. Çünkü 27 mayıs akıntı bayaa arttı o günüde deyerlendirdik. Akıntı Biraz azaldı bitti dedim 29 Mayıs tekrar akıntı arttı tam yumurtlama akıntısı onuda degerlendirdik. Şimdi hangisi tam olarak bilmiyorum. 29 Mayısı kabul ettim. Öyleyse yumurtlamadan sonra 6 günüm 4 Mayıs. Benim testlerin negatif çıkması normal hâlâ umudum var . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Bütün grup hamiş olarak rekor kıralım
Bencede öyle 6 günde hemen belirti çıkarmak biraz kuruntu ve zorlamaHavalardan da olabilir canım. Bende geçen ay öyle oldum çok iştahlı biriyim normalde ama adete 1 hafta kala canım hiç bişey yemek istemedi. Hatta arada midem bulanıyordu dedim bu ay kesin oldu galiba. Ama boşa umutlanmışım günü gelince adet oldum zaten
Kendim adına konuşuyorum, 6 günde belirti çıkarmak sınırları zorlamakYa kızlar yazdıklarınıza bakarsak ya hepiniz hamilesiniz ben değilim. Yada bir tek ben hamileyimherkeste maşAllah belirtiler var bir bende tık yok
2 gün daha bekleyelim benceYapsak mı ya 6 gün kalıyor benim yarın
Ay benim de aynen öyle duramıyorum kızlar canım sen test yapacağın zaman bana da söyle ben de yapayımYapsak mı ya 6 gün kalıyor benim yarın
O zaman bizim 6 gün kala yapmamız çok anlamsız ama erken gebelik testlerinde 6 gün önceye kadar gösteriyor yazıyorBak ben diğer gebeliğimde 28 günlük döngüde 14. Gün yumurtladım son ilişki o gün oldu tam 10 gün sonra ilişkiden kanda 8 ile öğrenmiş oldum adete de 3 gün vardı o zaman. Ona göre ayarlayabilirsin , bu durumda kendim için hesapladım 25 Mayıs yumurtlamaya denk geliyor 4 haziranda tam 10 gün oluyor yani henüz çıkmamış olması çok normal de olabilirdi . Ben yine adet gecikmesi bekleyeceğim ama bir küçük umudum var şuan
Çatlamadan sonra 10. Günde öğrenen var.. ama bekleyelim en kötü 2 gün beraber yapalım sonra zaten bende belirti falan yokİnşallah canım çok merak ediyorum kaç kişi çıkacak
Bende de yokYa kızlar yazdıklarınıza bakarsak ya hepiniz hamilesiniz ben değilim. Yada bir tek ben hamileyimherkeste maşAllah belirtiler var bir bende tık yok
Canım benim geçen ay net bir şekilde kıpkırmızı olacak şekilde artimedden 3 testim pozitif çıktı aynı gün kan verdim 1.20. Yani kimyasal yaşamış olamam çünkü zaten battan önce yapmıştım testleri. Dolayısıyla ne ara oldu bebek de testte öyle net bir şekilde göründü ve sonra kimyasal oldu. Birkaç gün sonra kan verseydim bir ihtimal düşünürdüm ama net şekilde yalancı pozitif çıksrıyor bu ay da abimin eşi aynı şekilde pozitif öıkardı onu uyardım sakın güvenme bu teste dedim ama yine heyecanlanmış haliyle tabi. Aynı gün test verdi 0lı değerlerde çıktı çok üzüldü. Tamamının piyasadan toplatılması gereken bir markakızlar galiba ya kimyasal yaşadım ya da Artimed test gerçekten sıkıntılı (sorunlu olduğunu duymuştum ve yaşadım)
5 tane artimed testten 3 tane net çıktı
1 tanesi silik çıktı
1 tanesi de yok denilecek kadar silik yada 2. çizginin yerini görüyorum
bu markaya guvenmiyorum ama kan sonucundan sonra netlesti benim için regli yolda geçen de başım agrimisti oradan anlamıştım zaten
test yapacakları dört gözle bekliyorum sizlerin hamis olduğunuzu göreyim ve buraya gerçek anlamda veda edeyim diye bekliyorum inşallah test yapacaklar gebedir umudunuzu yitirmeyin ve size tavsiyem gebelik olsun diye değil istediğiniz için yada üstüne düşmeyin mi diyeyim bilemedim çünkü ilk gebeligim de olmuyor zaten tup bebek yapicaz dedim ve o ay hiç bir şeye dikkat etmedim kafam rahattı biran önce hasta olmak için bekledim tam tersi( hasta olmayı beklemek bile sıkıntı) o ay kafamdan attığımda hamile olduğumu öğrendim. Çok konuştum ama birsey daha eşiğinde ben kendiminde boğazına iyi bakmıştım gerek sprem kalitesi sayısı için gerek yumurta kalitesi için ona göre sağlıklı beslenmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?