BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

E 3 gün kala 8 çıktıysa hala ihtimal var

Merhaba ilk gebeliğinizde farkettiğiniz ilk belirtiler neydi acaba ?
Benim aşırı uyku hali, kasıklarımda regl öncesine benzer ağrı, gaz ve göğüste hassasiyet olmuştu. Ama tüm bunlar regle son 3 gün kala oldu. Aynı regl olacakmışım gibi, onun dışında öncesinde bir belirtim olmadı. Şuan karnım ağrıyor regl olucam galiba diyenler belki de gebelik öncesi belirtiler yaşıyorlar

Yok kuzum ya ben sanmıyorum o zaman adet döngüm 28 di şimdi 30 . Yumurtlama üstünden 11 gün geçti yani olsa mutlaka çıkardı
Sen yine de adet günü bir daha bak , ben bugün bel ağrımdan duramadım çok kötüyüm neden oldu bilmiyorum

Hadi bakalım inşallah belirtidir bu ama çok kulak asma bence , ağır iş yapma uzan dinlen güzel vakit geçirmeye çalış. Bide siteye çok takılınca da her şey çıkıyo insanda
Yok yok gerçekten kendi uydurmam değil çünkü yatamıyorum sırt üstü çok rahatsızım belirtiye yormuyorum daha erken ama ciddi bir bel ağrım var bugün , bu sitede gezince benim cidden bazen psikolojim bozuluyor akıntı diyorlar yok göğüs ağrısı yok yani kendimi kıyaslıyorum ister istemez inan bunaldım burayı okumaktan da resmen hayatta tek emelim gebelikmiş gibi davranıyorum şu an hani siteye biri yazsa da cevap versem diye

Bende baş ağrısı, uyku hali, halsizlik, bugün kalktığımdan beri aşırı gaz, göğüslerde hassasiyet ve dokundukça acıma sanki birazda vücut sıcaklığım artmış gibi hissediyorum.Kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü daha bata çok var en az 10 gün, ilişkinin üzerindende 6 gün geçti.Kafam karışık

Sana katılıyorum böyle olunca da takıntı haline geliyor sana tabiki inanıyorum belin ağrıyordur canım ama ne bileyim umarım kötü bir şey söylememişimdir

Sana katılıyorum böyle olunca da takıntı haline geliyor sana tabiki inanıyorum belin ağrıyordur canım ama ne bileyim umarım kötü bir şey söylememişimdir
Ay yok askim ya ne kötü bir şeyi o kadar kendimizi dinliyoruz ki her şeyi gebeliğe yoruyoruz şunu anladım yani ama Allah nasip eder de bir evladım olursa kardeşini hiç bekletmeyeceğim

Merhaba ilk gebeliğinizde farkettiğiniz ilk belirtiler neydi acaba ?

Ben de cevap vereyim buna.

İlk gebeliğimde hayatımda hiç yaşamadığım seviyede çok büyük bir yorgunluk vardı. Yerimden kalkamayacak kadar fenaydı. Hatta anneme gitmiştik; yorgunluktan saçımı yapmamıştım, çok paspaldım; annem kızmıştı bu ne hal kendine çekidüzen ver diye bir gün de misafir çağırmıştım ama konuşacak hareket edecek halim kalmamıştı o gelince. O zaman da annem yanımdaydı ve yine misafire böyle davranılır mı kızım azıcık enerjik olsana demişti.
Bir de göğüs ucunda çok ilginç bir acı olmuştu. Daha önce yaşamadığım bir hassasiyet haliydi.
Ve canım pişi çekmişti çok yoğun bir şekilde. Böyle belirtiler oldu bende. Normalde hiç yaşamadığım seviyede oldu hepsi. O yüzden unutamıyorum bunları hatta.
Kuzenim de göğüs ucu acısını söylemişti bana. Oradan anlamış o da hamile olduğunu.
Ama hiçbir belirti de olmayabilir tabii. Kişiye göre değişir.

Kızlar adetine bir hafta kalıp test yapıp pozitif gören var mı ben dayanamıyorum bir hafta var yapmak istiyorum ama yapmak çok da saçma biliyorum. Böyle olan kızlarım var mı acaba bir hafta kala pozitif gören aramızda

Cevap için teşekkür ederim Bendede uyku hali yorgunluk baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var dokundukça acıyor.Ama reglime 10 günden fazla var

Cevap için teşekkür ederim Bendede uyku hali yorgunluk baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var dokundukça acıyor.Ama reglime 10 günden fazla var

Bende kaç gün kala olmuştu hatırlamıyorum net ama bunlar erken belirtilerdi. 2 gün kala çıkmadı yani bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…