- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
Yaa umut oldun şuanCanım bata 3 var , ben dün yaptım aksam coook silik çıktı ancak ben gördüm yumurtlamadan sonra 11. Gün önceki testlerimin hepsi negatifti dün hariç
Ben gördümmmmBu sabah yaptım kızlar 4 gun var sizce var mı test prodoctor
Eki Görüntüle 3601598 Eki Görüntüle 3601599
Evet var bende gördüm markası ne testin ? Yumurtlamadan sonra kacıncı günBu sabah yaptım kızlar 4 gun var sizce var mı test prodoctor
Eki Görüntüle 3601598 Eki Görüntüle 3601599
Yaaa gercekten mı cok sılık amaaaAyyy var
Yaaaa cok sılık amaBen gördümmmm
Test prodoctor 10. GunEvet var bende gördüm markası ne testin ? Yumurtlamadan sonra kacıncı gün
Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahTest prodoctor 10. Gun
Var dıyosun yanı allahım doktorlar olmaz normal yolla senın demıstı varsa bu bnm mucızem olurHayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım test hakkımda bir fikrim yok ama çizgi var bende gördük testi çok bekletmediysen eğerVar dıyosun yanı allahım doktorlar olmaz normal yolla senın demıstı varsa bu bnm mucızem olur
Daha erken silik olması normalYaaaa cok sılık ama
İnşallah mucizeniz sizinledirVar dıyosun yanı allahım doktorlar olmaz normal yolla senın demıstı varsa bu bnm mucızem olur
Sen nasılsın canımCanım test hakkımda bir fikrim yok ama çizgi var bende gördük testi çok bekletmediysen eğer
Yok 5 dk ıcınde cıktıCanım test hakkımda bir fikrim yok ama çizgi var bende gördük testi çok bekletmediysen eğer
Ah ınsallahİnşallah mucizeniz sizinledir
Canım iyiyim sabah kasıklarımda doluluk vardı epey adet olmadan olur ya onun gibi. Ağrı hala yok ama sanırım adet olacağımSen nasılsın canım
Dün gece bel ağrımdan uyuyamadım çok kötü oldum bugün hala devam ediyor dün kadar şiddetli değil ama , adet olacağım günler gibi bir hal var üzerimde bilmiyorum yani balımCanım iyiyim sabah kasıklarımda doluluk vardı epey adet olmadan olur ya onun gibi. Ağrı hala yok ama sanırım adet olacağım
Sen nasılsın belin nasıl oldu ?
Boşver mis gibi olmuş beta da artar sürekli arttı mı artacak mı değer düşük mü dersin olmazKızlar sağlık ocağına test vermeye gittim bugün yarım gün çalışacakları içim kan testi almadılar çok şanslıyım demibayramda da eşimin köyüne gidiyoruz bana pazartesi gününe kadar uykular haram olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?