- 30 Ağustos 2016
- 182
- 64
- 98
Yumurtlamanın kaçındı günüydü canım
3 gün :)Kaç gün var adete
Anladım canım awox hakkımda bir bilgim yok3 gün :)
bende gördüm, çok silik var. tekrarlayın bakalım sonraki günlerde, bize de yazın :) Umarım hamişsinizdirBu sabah yaptım kızlar 4 gun var sizce var mı test prodoctor
Eki Görüntüle 3601598 Eki Görüntüle 3601599
Kız kan verdim dedikten sonra cumleye direk Hamileyim diye girdin gercek sandim cok sevindim yaa Allah iyiliğini versinHAMİLEYİM diye konu açıcam o zaman
Benim bir akraba hamile olduğunu öyrenmiş testi koyu iki çizgi çıkmış eş dost kutlamış ve sonrasında benim hamile kalmaya çalıştığımı bile bile hamilelik testini atıp sence hamilemiyim demesi gibiBariz pozitif çıkar hamile olduğunu bilir bir de üstüne hamile miyim diye konu açarlar ya ben de yapayım bari
Gerçek olacak inanıyorumKız kan verdim dedikten sonra cumleye direk Hamileyim diye girdin gercek sandim cok sevindim yaa Allah iyiliğini versin
Ay boğmalık yaBenim bir akraba hamile olduğunu öyrenmiş testi koyu iki çizgi çıkmış eş dost kutlamış ve sonrasında benim hamile kalmaya çalıştığımı bile bile hamilelik testini atıp sence hamilemiyim demesi gibi
Allah senin de gönlüne göre versinBenim bir akraba hamile olduğunu öyrenmiş testi koyu iki çizgi çıkmış eş dost kutlamış ve sonrasında benim hamile kalmaya çalıştığımı bile bile hamilelik testini atıp sence hamilemiyim demesi gibi
Tesekkurler canim senin de inşAllahAllah senin de gönlüne göre versinböylelerinden hiç empati yok gerçekten
Canım hiç başıma gelmedi ama yerleşme adetten 1 hafta önce oluyor diyorlardıYa kızlar BATA 7 gün var Ama leke geldi çatlama lekesi ola bilir mi
:
:
Benim sadece baş ağrım var başka bir şey yok. Senin yerleşme olabilirDün gece bel ağrımdan uyuyamadım çok kötü oldum bugün hala devam ediyor dün kadar şiddetli değil ama , adet olacağım günler gibi bir hal var üzerimde bilmiyorum yani balımsenin 2 gün kaldı adet günü olmazsa bir test daha yaparsın
Ay bilemedim valla merak ettim bende şimdiKızlar catlamadan sonra ovulasyon testinin böyle çıkması normal mi ? 29 Mayıs'ta çatlama olmuştu
Canım belirti olmaması daha iyi bence en azından en ufak şeyde acaba demiyorsunBelirtisiz devam ediyorum yola
Senin kanın negatif çıkması çok normal o zaman. 12-14 gün sonra kanda çıkacak, moral bozma canım testini tekrarla benceCanım çok güzel açıklamışsın ben böyle olduğunu tam bilmiyordum . Akımtı 20 sinde gelmeye başladı mesela bende 25 ine doğru kesildi. Ama bat tarihinden 14 gün geriye gidince 25 Mayıs oluyor yumurtlama. Emin olmak için önceki gebeliğimden hesap ettim tam söylediğin gibi çıktı. Senin söylediğine göre ben 25 mayısta yumurtladım ve henüz 10 günü dün doldu.
Kesinlikle katılıyorum. Bende bir belirti yok şuan ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti… Bomboş hissediyorum. Hep olumlu düşünürüm ama hayırlısı diyorum artık1 hafta geçmiyor resmenanlardık neyin ne olduğunu.
Hamile kalırsak tüm belirtileri yazalimmi buraya liste şeklinde. Belirti arayanlar okusunlar diye bir umut olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?