BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Her şeyin hayırlısı be ben sadece çok heyecanlıyım çünkü öyle şeyler yaşadım ki deniyorum bıkmadan usanmadan bu yolda deniyorum denemek bile güzel :)

Bariz pozitif çıkar hamile olduğunu bilir bir de üstüne hamile miyim diye konu açarlar ya ben de yapayım bari
Benim bir akraba hamile olduğunu öyrenmiş testi koyu iki çizgi çıkmış eş dost kutlamış ve sonrasında benim hamile kalmaya çalıştığımı bile bile hamilelik testini atıp sence hamilemiyim demesi gibi

Allah senin de gönlüne göre versin böylelerinden hiç empati yok gerçekten

Benim sadece baş ağrım var başka bir şey yok. Senin yerleşme olabilir

Senin kanın negatif çıkması çok normal o zaman. 12-14 gün sonra kanda çıkacak, moral bozma canım testini tekrarla bence

1 hafta geçmiyor resmen anlardık neyin ne olduğunu.
Hamile kalırsak tüm belirtileri yazalimmi buraya liste şeklinde. Belirti arayanlar okusunlar diye bir umut olur belki
Kesinlikle katılıyorum. Bende bir belirti yok şuan ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti… Bomboş hissediyorum. Hep olumlu düşünürüm ama hayırlısı diyorum artık

Son düzenleme:
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası dün 14. Günümdü kan verdim bugün beta sonucum 1.0, bat 8-9 haziran sonuç negatif biliyorum ama artış felan olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…