BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar gunaydın, bat 7 haziran olanlar bugun test yapacaklar vardı nedir durumlar ? Ben yaptım ama emin olamadım birde siz bakarsanız sevinirim.Şüpheye düşüren şey çizgi hemen belirmiyor 10.dkdan sonra oldu ama testim hala ıslakken marka awox bu arada

Eklentiler

• IMG_0745.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0745.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 60
Canım maalesef ben bir çizgi göremiyorum

Benimde bat 7 Haziran 3-4 haziranda test yaptım kanda verdim silik çizgi gördüm sanıp ama malesef negatifti

Canım çok güzel açıklamışsın ben böyle olduğunu tam bilmiyordum . Akımtı 20 sinde gelmeye başladı mesela bende 25 ine doğru kesildi. Ama bat tarihinden 14 gün geriye gidince 25 Mayıs oluyor yumurtlama. Emin olmak için önceki gebeliğimden hesap ettim tam söylediğin gibi çıktı. Senin söylediğine göre ben 25 mayısta yumurtladım ve henüz 10 günü dün doldu.

Benim de 29 mayıs oluyor zaten tahmin ettiğim de öyleydi zaten 30unda akıntı kesildi

Gerçekten zihnim oyun oynuyor şuan benımle görup görmemek arasında gidip geliyorum, testti attım daha fazla kendimi bununla meşgul etmeyeyim artık gecikmeyi bekleyeceğim varsa ne ala, yoksa da Allah büyük
Gerçekten doğru bir karar vermişsin canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir çok isterim Ama kendimizi yıpratmayalım varsa zaten mutlaka öğreneceğiz dua edip bekleyelim

Kaç gün vardı bata canım önceki testlerin negatif mi çıkmıştı ? Çok soru sordum ama yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün bugün
Canım bata 3 var , ben dün yaptım aksam coook silik çıktı ancak ben gördüm yumurtlamadan sonra 11. Gün önceki testlerimin hepsi negatifti dün hariç

Kızlar catlamadan sonra ovulasyon testinin böyle çıkması normal mi ? 29 Mayıs'ta çatlama olmuştu

Eklentiler

• IMG_20250605_081018.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…