- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Evet anlamsız kalıyor , 2 gün kala test yaptığımda zar zor incecik kırmızı bir çizgi vardı . Sadece kendimizi yıpratıyoruzO zaman bizim 6 gün kala yapmamız çok anlamsız ama erken gebelik testlerinde 6 gün önceye kadar gösteriyor yazıyor
Canım maalesef ben bir çizgi göremiyorumKızlar gunaydın, bat 7 haziran olanlar bugun test yapacaklar vardı nedir durumlar ? Ben yaptım ama emin olamadım birde siz bakarsanız sevinirim.Şüpheye düşüren şey çizgi hemen belirmiyor 10.dkdan sonra oldu ama testim hala ıslakken marka awox bu arada
Benimde bat 7 Haziran 3-4 haziranda test yaptım kanda verdim silik çizgi gördüm sanıp ama malesef negatiftiKızlar gunaydın, bat 7 haziran olanlar bugun test yapacaklar vardı nedir durumlar ? Ben yaptım ama emin olamadım birde siz bakarsanız sevinirim.Şüpheye düşüren şey çizgi hemen belirmiyor 10.dkdan sonra oldu ama testim hala ıslakken marka awox bu arada
Canım çok güzel açıklamışsın ben böyle olduğunu tam bilmiyordum . Akımtı 20 sinde gelmeye başladı mesela bende 25 ine doğru kesildi. Ama bat tarihinden 14 gün geriye gidince 25 Mayıs oluyor yumurtlama. Emin olmak için önceki gebeliğimden hesap ettim tam söylediğin gibi çıktı. Senin söylediğine göre ben 25 mayısta yumurtladım ve henüz 10 günü dün doldu.Canım sakın modunu düşürme asla öyle bir niyetim yok ama yumurtlamanın 12. Günüyse 2 güne bat tarihi yani adet olman gereken tarihtir. Herkes adetin başlangıcından itibaren 14. Gün yumurtlamak zorunda değil ama yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmak zorunda. Yani isterseniz adetinizin 20. Günü yumurtlamış olun, 34. Gün regl olursunuz. Bu sebeple mantıken batına 2 gün kalmış diye düşünüyorum hatta eminim tecrübelerime ve 2 yıllık araştırmalarıma dayanarak. O yüzden belki leke adet öncesi leke de olabilir. Ben sadece bu ihtimali de düşünmeni isterim asla moral bozmak değil amacım sadece insan gerçekten sonunda çok üzülebiliyor 2 yıldır her ay harap ettim kendimi ağlamadığım bir ayım geçmedi. O sebeple yani. Bütün dualarım iyi dileklerim seninle
Benim de 29 mayıs oluyor zaten tahmin ettiğim de öyleydi zaten 30unda akıntı kesildiBak ben diğer gebeliğimde 28 günlük döngüde 14. Gün yumurtladım son ilişki o gün oldu tam 10 gün sonra ilişkiden kanda 8 ile öğrenmiş oldum adete de 3 gün vardı o zaman. Ona göre ayarlayabilirsin , bu durumda kendim için hesapladım 25 Mayıs yumurtlamaya denk geliyor 4 haziranda tam 10 gün oluyor yani henüz çıkmamış olması çok normal de olabilirdi . Ben yine adet gecikmesi bekleyeceğim ama bir küçük umudum var şuan
Canım o zaman en erken kanda 8 inde çıkar evdeki testte 9 unda ufak bir çizgi görebilirsinBenim de 29 mayıs oluyor zaten tahmin ettiğim de öyleydi zaten 30unda akıntı kesildi
Gerçekten zihnim oyun oynuyor şuan benımle görup görmemek arasında gidip geliyorum, testti attım daha fazla kendimi bununla meşgul etmeyeyim artık gecikmeyi bekleyeceğim varsa ne ala, yoksa da Allah büyükCanım maalesef ben bir çizgi göremiyorum
Gerçekten doğru bir karar vermişsin canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir çok isterimGerçekten zihnim oyun oynuyor şuan benımle görup görmemek arasında gidip geliyorum, testti attım daha fazla kendimi bununla meşgul etmeyeyim artık gecikmeyi bekleyeceğim varsa ne ala, yoksa da Allah büyük
Tabii o da varsaCanım o zaman en erken kanda 8 inde çıkar evdeki testte 9 unda ufak bir çizgi görebilirsin
Attın mı bakalımArtık eminim hamile olduğuma sabah tekrar test yaptım bu sefer noemal kaset
Hayırlı olsun canım. Atsana biz de bakalımArtık eminim hamile olduğuma sabah tekrar test yaptım bu sefer noemal kaset
Attın mı bakalım
Kaç gün vardı bata canım önceki testlerin negatif mi çıkmıştı ? Çok soru sordum ama yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün bugünArtık eminim hamile olduğuma sabah tekrar test yaptım bu sefer noemal kaset
Canım bata 3 var , ben dün yaptım aksam coook silik çıktı ancak ben gördüm yumurtlamadan sonra 11. Gün önceki testlerimin hepsi negatifti dün hariçKaç gün vardı bata canım önceki testlerin negatif mi çıkmıştı ? Çok soru sordum ama yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?