BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Hayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde var
Ben birdaha idrar testi yapmamaya yemin ettim , adetim 3-5 gün gecikirse kan veririm

Hayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde var
Ben birdaha idrar testi yapmamaya yemin ettim , adetim 3-5 gün gecikirse kan veririm
Gerçekten hiçbirine güven yok , insan pozitif çıksa sevinemiyor ya hep de bizim başımıza geliyor çok istiyoruz diye midir nedir bilmiyorum

Ah inşallah bir belirti hissediyor musun nasılsın

Ne alaka bilmiyorum ama kulak sançması var iki gündür. Bugün sabahtan beri bacaklarım aşırı ağrıyor dizlerim sızlıyor. Başka birşey yok
Daha bir hafta var genelde hep regle bir iki gün kala yaşamışlar belirtileri

Gerçekten hiçbirine güven yok , insan pozitif çıksa sevinemiyor ya hep de bizim başımıza geliyor çok istiyoruz diye midir nedir bilmiyorum
Valla bilmiyorum ki , bide neye inanırsak o oluyor ya bak hala midem ara ara bulanıyor benim . Psikolojim bozuldu

1 hafta geçmiyor resmen anlardık neyin ne olduğunu.
Hamile kalırsak tüm belirtileri yazalimmi buraya liste şeklinde. Belirti arayanlar okusunlar diye bir umut olur belki
İnşallah bir hafta sonra yazalım çiçeğim benim bel ağrım var

Valla bilmiyorum ki , bide neye inanırsak o oluyor ya bak hala midem ara ara bulanıyor benim . Psikolojim bozuldu
Gerçekten öyle ben de az önce gittim kan verdim her şeyime bir baksınlar hamile değilsem takviyelerimi kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…