- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Hayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde varDün gece bel ağrımdan uyuyamadım çok kötü oldum bugün hala devam ediyor dün kadar şiddetli değil ama , adet olacağım günler gibi bir hal var üzerimde bilmiyorum yani balımsenin 2 gün kaldı adet günü olmazsa bir test daha yaparsın
Gerçekten hiçbirine güven yok , insan pozitif çıksa sevinemiyor ya hep de bizim başımıza geliyor çok istiyoruz diye midir nedir bilmiyorumHayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde var
Ben birdaha idrar testi yapmamaya yemin ettim , adetim 3-5 gün gecikirse kan veririm
Ah inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Son bir hafta kaldı. bu bir hafta sonunda hepimiz bu kuruntu, kafa karışıklığı, stres, kaygıdan kurtuluyoruz. İnşAllah bu duygular yerini mutluluk, sevinç ve heyecanla değiştirir
Ne alaka bilmiyorum ama kulak sançması var iki gündür. Bugün sabahtan beri bacaklarım aşırı ağrıyor dizlerim sızlıyor. Başka birşey yokAh inşallahbir belirti hissediyor musun nasılsın
Daha bir hafta var genelde hep regle bir iki gün kala yaşamışlar belirtileriNe alaka bilmiyorum ama kulak sançması var iki gündür. Bugün sabahtan beri bacaklarım aşırı ağrıyor dizlerim sızlıyor. Başka birşey yok
1 hafta geçmiyor resmenDaha bir hafta var genelde hep regle bir iki gün kala yaşamışlar belirtileri
Valla bilmiyorum ki , bide neye inanırsak o oluyor ya bak hala midem ara ara bulanıyor benim . Psikolojim bozulduGerçekten hiçbirine güven yok , insan pozitif çıksa sevinemiyor ya hep de bizim başımıza geliyor çok istiyoruz diye midir nedir bilmiyorum
İnşallah bir hafta sonra yazalım çiçeğim1 hafta geçmiyor resmenanlardık neyin ne olduğunu.
Hamile kalırsak tüm belirtileri yazalimmi buraya liste şeklinde. Belirti arayanlar okusunlar diye bir umut olur belki
Yeterki öğreneyim sayfalarca yazarım1 hafta geçmiyor resmenanlardık neyin ne olduğunu.
Hamile kalırsak tüm belirtileri yazalimmi buraya liste şeklinde. Belirti arayanlar okusunlar diye bir umut olur belki
Gerçekten öyle ben de az önce gittim kan verdim her şeyime bir baksınlar hamile değilsem takviyelerimi kullanayımValla bilmiyorum ki , bide neye inanırsak o oluyor ya bak hala midem ara ara bulanıyor benim . Psikolojim bozuldu
HAMİLEYİM diye konu açıcam o zamanYeterki öğreneyim sayfalarca yazarım
İyi yapmışsın canım inşallah güzel şeyler olurGerçekten öyle ben de az önce gittim kan verdim her şeyime bir baksınlar hamile değilsem takviyelerimi kullanayım
Bariz pozitif çıkar hamile olduğunu bilir bir de üstüne hamile miyim diye konu açarlar ya ben de yapayım bariAhahaha hakkın valla aç
Hamileyim kutlayın beni demenin farklı yolları bunlarBariz pozitif çıkar hamile olduğunu bilir bir de üstüne hamile miyim diye konu açarlar ya ben de yapayım bari
Yumurtlamanın kaçındı günüydü canımBen dayanamayıp yaptım bugün kocaman bir tek çizgi gördümdü
Cidden uyuz ediyorlar beniHamileyim kutlayın beni demenin farklı yolları bunlar
Kaç gün var adeteBen dayanamayıp yaptım bugün kocaman bir tek çizgi gördümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?