Aaa benim de uygulama 27'sini gösteriyor bugün epey belliydi çizgiler değerlendirdik o yüzden muhtemelen yarın da pik göreceğim diye düşünüyorum. Umarım siz de pikKızlar selam bugün testim baya çizgi gösterdi normalde silik bile çıkmıyor diyordum. Takvim 27si gösteriyor yumurtlama ama test hala pik değil bence. Ne dersiniz
Ben test kullanmıyorum geçtiğimiz aylarda strese girdim sanırım. Bu ay akışına bırakıyorumBenim de 10 Haziran ovulasyon takibi + fertilite jel kullanıyorum darısı hepimizin başına umarım hepimize uğurlu gelir
Ovulasyon testi sanırım 20mm yumurtadan sonra pik oluyor , teste takilmayin doktorunuz gelişti dediyse birkac güne iyice büyüyüp çatlarSelam kızlar dün doktora gittim 15. günümdü 18 mm yumurta büyümüş dedi ama akşam ovülasyon testi silik çıktı neden olabilr
Benim de 12 Haziran tam pik olmadiBat 16 Haziran
Umarım ben de hamile kalırım
Ovülasyon testi yapıyorum
Henüz yumurtlama döneminde değilim
İnşallahAaa benim de uygulama 27'sini gösteriyor bugün epey belliydi çizgiler değerlendirdik o yüzden muhtemelen yarın da pik göreceğim diye düşünüyorum. Umarım siz de pik
görürsünüz aynı anda hamile kalırız
İnşallahAaa benim de uygulama 27'sini gösteriyor bugün epey belliydi çizgiler değerlendirdik o yüzden muhtemelen yarın da pik göreceğim diye düşünüyorum. Umarım siz de pik
görürsünüz aynı anda hamile kalırız
Ben deeeİnşallahbugün pik göreceğime inanıyorum en kötü ertesi gün diye düşünüyorum
Seninde eli kulağında benceBen deeeakıntı yoğunlaştı yoksa test yanlış diyecem
Evet 2 gibi yapayım diyorumSeninde eli kulağında benceBende bugün ki testi merak ediyorum bakalım çizgiler ne durumda
Ben ancak akşama yapabilirimEvet 2 gibi yapayım diyorum
Bende 1-3 arası yapıyorum. Genelde aynı saatlerde yapıyorumEvet 2 gibi yapayım diyorum
Bence bir sıkıntı olmazBen ancak akşama yapabilirim6 da sıvı alımını kesiyorum 8 de yapıyorum uygun bir saat mi sizce ?
Benim de hemen hemen öyleBende 1-3 arası yapıyorum. Genelde aynı saatlerde yapıyorum
Sorun olacağını sanmıyorum. Sabah ilk idrar dışında olması yeterliBen ancak akşama yapabilirim6 da sıvı alımını kesiyorum 8 de yapıyorum uygun bir saat mi sizce ?
Canım bana kalırsa henüz pik değil gibi. Çok yakın gibi duruyor ama bu günü mutlaka değerlendirEki Görüntüle 3597083 aynı koyulukta bugün
Henüz evet değil yarına belki bugünü değerlendiremem eşim nöbetteCanım bana kalırsa henüz pik değil gibi. Çok yakın gibi duruyor ama bu günü mutlaka değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?