Bilmiyorum ki belkinryyy git gide koyulasmistir belkiii
Umut iyidirAyyyy ne diyorsunumutlanıyorum şu an
Evet , biz yine de zamanında çıkan belirgin çizgileri dikkate alırsak daha az üzülürüzSabahkini bilmiyorum ama böyle insan hevesleniyor hanryyy
Bat tarihimiz aynı ben de nagatif gördüm her ne kadar umutsuz olsam da aslında zaten yumurtlamadan sadece 9 gün geçti henüz erkenKızlar benim dünden beri çok şiddetli migrenim tuttu dayanamayıp acile gittik. Gebelik şüphesi var deyince idrardan kan testi yaptılar negatif çıktı iyice üzüldümbat 11-12 Haziran galiba çünkü 28 mayısta yumurtamın çatladığını ultrasonda görmüştük. Doktor da bat üzerinden 1 hafta geçsin testi öyle yap demişti. Bi umut doktor öyle dedi diye bekliyorum hala
Bak beni umutlandırıyorsun
Evet artık test yapmayıp sadece adet gecikmesini bekleyelimBat tarihimiz aynı ben de nagatif gördüm her ne kadar umutsuz olsam da aslında zaten yumurtlamadan sadece 9 gün geçti henüz erken
Kızlar bende bişey danışmak istiyorum sizlereKesinlikle haklısınız ama siz hesaplarınızı hep yanlış yapmışsınız başka arkadaşlar da okuyunca bana hak verecektir. Yumurtlamanız 26 Mayıs, üzerinden 10 gün geçmiş. Yumurtlamadan kesin olarak 14 gün sonra bat olacağı için sizin bat tarihiniz 12 Haziran değil 9 Haziran. Belki önceki hamileliğinizde de böyle hesaplamada karışıklık olmuş olabilir. Ama net bir şekilde tablonuz bu. Yine de bata 4 gün kala leke gelmesi çok güzel bir belirti
Rabbim her mutluluğu aynı anda vermiyor atandım artık yaparım diyorsun şimdi olmuyo her ay bi stres bizden sonra evlenenlerin hep var bebişi.. rabbim cuma saati mübarek bayram kabul et duamızı yaa..Valla keşke hemen yapsaydık
labilir canım test yaptın mıKızlar bende bişey danışmak istiyorum sizleregeçtiğimiz cuma günü regl oldum ama tam sökülme olmadı. Pazartesi akşamına kadar leke olarak geldi ve sonrasında hiç bişey gelmedi. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi normal regl tarihim de oldum bu arada bana bi fikir verebilir misinizzzz
Hayırlı olsunn bat günün ne zamandıBen resmen hamileyim arkadaşlar bugün de test yaptım daha da koyu cıktı, bayramdan sonra doktora gideceğim ama aşırı kasık ağrım var yani çok fazla. Neden acaba
Hayırlı olsun canım darısı bizlereBen resmen hamileyim arkadaşlar bugün de test yaptım daha da koyu cıktı, bayramdan sonra doktora gideceğim ama aşırı kasık ağrım var yani çok fazla. Neden acaba
Valla ben atanamadım da , eşimden dolayı okulumdan taaa 1300 km uzağa geldik yüksek lisans da gitti bebek de yokRabbim her mutluluğu aynı anda vermiyor atandım artık yaparım diyorsun şimdi olmuyo her ay bi stres bizden sonra evlenenlerin hep var bebişi.. rabbim cuma saati mübarek bayram kabul et duamızı yaa..
Hepsinin zamanı varValla ben atanamadım da , eşimden dolayı okulumdan taaa 1300 km uzağa geldik yüksek lisans da gitti bebek de yok
Adet ağrıları ve gebelik benzer diyorlar amaKızlar benim ağrılarım yavaş yavaş başlıyor.
Karın altında şişkinlik ağrı basınç var. Belimde hafif hafif ağrımaya başladı. Adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi. Âdet olcam galiba.
Kızlar benim ağrılarım yavaş yavaş başlıyor.
Karın altında şişkinlik ağrı basınç var. Belimde hafif hafif ağrımaya başladı. Adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi. Âdet olcam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?