Her gün aynı şeyleri konuşup hiç ilerleme kaydedemiyor olmamızİkisi benzer zaten en iyisi gercekten adet gununu beklemek oncesinde surekli dinliyoruz bakiyoruz sonuc husran
Her gün aynı şeyleri konuşup hiç ilerleme kaydedemiyor olmamız
Hepimiz beklicez beklicez diyip siteyi kapattigimiz gibi gizli gizli wcye test yapmaya giderken biz
Yemin ederim aynısıHepimiz beklicez beklicez diyip siteyi kapattigimiz gibi gizli gizli wcye test yapmaya giderken biz
Ay sen hamile gibisinKızlar ya yoğun bir akıntı sonrası acayip sancım oldu. Regl oldum sandım ama süt beyazi şeffaf karışık bir akıntı oldu. Yani belirtiler çok ama beklemek zor.
Valla ben daha önce hiç boule olmamıştım. Çok inanıyorum. Ama olmazsa da üzülürüm. En erken iki gün sonra test yapabilirim ama beklemek istiyorum 12 e kadarAy sen hamile gibisin
İnşallah vardırValla ben daha önce hiç boule olmamıştım. Çok inanıyorum. Ama olmazsa da üzülürüm. En erken iki gün sonra test yapabilirim ama beklemek istiyorum 12 e kadar
Chatgpt beni dinlemekten bıktı ben ona yazmaktan bıkmadımİnşallah vardır
Güzel haberlerle gelKızlar ben burda durdukça stres oluyorum. En iyisini bat gününe kadar test yapana kadar burdan gideyim. Zaten adette olsam testte yapsam gelip söylerim. Hepinize bol şanslar diliyorum. İnşallah hepimiz çift çizgili testler paylaşırız burda
Ne zaman test yapacaksn bat aynı bizimKızlar ben burda durdukça stres oluyorum. En iyisini bat gününe kadar test yapana kadar burdan gideyim. Zaten adette olsam testte yapsam gelip söylerim. Hepinize bol şanslar diliyorum. İnşallah hepimiz çift çizgili testler paylaşırız burda
Kızlar bi şey soracağım, ben geçen ay döngümün 23.gün sonrası regl oldum, progesteron baktırdıgımda da çatlama olmuştu. Erken mi yumurtlamışım o zaman? Hesapladıgımda akıntı gelmeden 1 gün onceye denk geliyor yumurtlama tarihi.
Evet canim erken yumurtlamissin. Yumurtladiktan 12-14 gun arasi regl oluyoruz ona gore regl oldugun tarihten geriye say. Onceki dongulerine de bak ovuslayondan kac gun sonra regl gelmis. Mesela bende hep 13. gunde regl gelmis ovulasyondan sonra.
Peki günde 1defa mı 2 defa mı bende denemek istiyorum daBen bir tatlı kaşığı yedim baya da yumurtlamayı gördüm ama nolur bilmiyorum artık
Canım ben her gün sabahları bir dolu tatlı kaşığı yedim
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben her gün sabahları bir dolu tatlı kaşığı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?