BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar ya yoğun bir akıntı sonrası acayip sancım oldu. Regl oldum sandım ama süt beyazi şeffaf karışık bir akıntı oldu. Yani belirtiler çok ama beklemek zor.
 
N nryyy salı da aynısı olursa veya koyuluşarsa var demek hakkımızda hayırlısı biran önce geçsin şu zaman
 
Kızlar bi şey soracağım, ben geçen ay döngümün 23.gün sonrası regl oldum, progesteron baktırdıgımda da çatlama olmuştu. Erken mi yumurtlamışım o zaman? Hesapladıgımda akıntı gelmeden 1 gün onceye denk geliyor yumurtlama tarihi.
 
Kızlar ben burda durdukça stres oluyorum. En iyisini bat gününe kadar test yapana kadar burdan gideyim. Zaten adette olsam testte yapsam gelip söylerim. Hepinize bol şanslar diliyorum. İnşallah hepimiz çift çizgili testler paylaşırız burda
 
Ne zaman test yapacaksn bat aynı bizim
 

Evet canim erken yumurtlamissin. Yumurtladiktan 12-14 gun arasi regl oluyoruz ona gore regl oldugun tarihten geriye say. Onceki dongulerine de bak ovuslayondan kac gun sonra regl gelmis. Mesela bende hep 13. gunde regl gelmis ovulasyondan sonra.
 
İşte ben o zaman belki geçen ay 12 gün sonra oldum o zaman akıntıya denk geliyor. Bu ay da akıntı 28inde geldi 30unda feci kramp yaşadım mantıken 12sinde olmam lazım. Ama sabah cok bulantım oldu dünden beri de başım dönüyor tok oldugum halde diye acaba test mi alsam diye düşüniyorum ama emin olamıyorum
Evet canim erken yumurtlamissin. Yumurtladiktan 12-14 gun arasi regl oluyoruz ona gore regl oldugun tarihten geriye say. Onceki dongulerine de bak ovuslayondan kac gun sonra regl gelmis. Mesela bende hep 13. gunde regl gelmis ovulasyondan sonra.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…