Aşkım çok net kuruma ya sonradan bir şey belirdi gölge gibi inceElizabethBennettt evet iflah olmayız nryyy brlki seninki kuruma değildir? Benim net kuruma eminim de
Bende Laboquicki güvenli buluyordum oysa ki .Aşkım buraya yüklemeye çalıştım asla görünmüyor inanılmaz düşüyor görümtü
Öyle mi yapsam ya olmadı ben de alayım bariBende Laboquicki güvenli buluyordum oysa ki .
En iyisi erken gebelik testi aşkım. Sende awox al bence. Trendyoldan sipariş etsene 5 tanesi 186 TL kargo dahil. 1,5 günde Türkiye adresine teslim edildi , Ben Azerbaycana gelmesi için 90 TL daha ödedim 5-6 güne gelecek. ama sen sadece 186 ödersin İki güne de elinde olur .
Kız orda pembelik mi var benmi öyle görüyorum
Aşkım ama 1 saatte falan oldu bu yoksa ilk halini attım ya tertemiz negatifti kutuma çizgisi buKız orda pembelik mi var benmi öyle görüyorum
Önceki attığında vardı gibi. Çok çok hafifAşkım ama 1 saatte falan oldu bu yoksa ilk halini attım ya tertemiz negatifti kutuma çizgisi bu
İlk sabah attığımda mıÖnceki attığında vardı gibi. Çok çok hafif
Teşekkür ediyorum. Her birimiz insallahAnladımyaşınız gerçekten genç inşallah gönlünüzce olur tez amanda bebeğinize kavuşursunuz
Evet. Zaten dikkatli bakınca görünüyor.İlk sabah attığımda mı
Ayyyy ne diyorsunEvet. Zaten dikkatli bakınca görünüyor.
Resim rengi ile oynadım bak bakalım görecek misin?
Var gibiiiEvet. Zaten dikkatli bakınca görünüyor.
Resim rengi ile oynadım bak bakalım görecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?