BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

@nryyye öyle yapalım .. benim bugün hafif bel ağrısı başladı regl yaklaşıyor geliyor gelmekte olan

N nryyy diğer ay düğünler vs var nöbetler var inşallah yumurtlama zamanı sıkıntı olmaz
Diğer ay bizim gitti valla , annemlerde olcaz kardeşimin düğünü var evde bir sürü insan kalacak bir de ben tam düğün günü yumurtluyorum

N nryyy benim ilk gebeliğimde yumurtlama günü eşim nöbetçiydi eve yarım saat uğrayıp gitmişti o gün tutmuştu sürpriz oldu Banada yani belki seninde azıcık fırsatın olur sürpriz olur
Zamanında öyle yaptığımız da oldu ama tutmadı

Adet mi oldun e daha erken değil mi
Evet maalesef.
Peceteyle silince kıpkırmızı leke vardı pecetede. Fındık büyüklüğünde. Kahverengi yada pembe deyil aynı adet kanı gibi. Ağrılarımda var bel karın ağrısı. Artacaktır sabaha tam sökülür.
Bu kadar erken beklemiyordum ama kısmet değilmiş

Ama yerleşme olamaz mı 6 gün baya erken

Yerleşme böyle kırmızı deyil ki aşkım
Kahverengi yada pembe diyorlar. Bu bayâ kıpkırmızı kan
Hiç yerleşme kanaması görmedim kiii çok erken gibi geldi ya adet , belki adet değildir demek istiyorum

Hiç yerleşme kanaması görmedim kiii çok erken gibi geldi ya adet , belki adet değildir demek istiyorum
Bende görmedim daha önce. Anlatılanlardan biliyorum. Kıpkırmızı ise adettir diyorlar. Bendede bazı yerleri kıpkırmızı bazı yerleri şeffaf kırmızılı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…