BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Regl gecikene kadar modu düşürmek yok her zaman iyi düşün iyi olsun, ben de su an beklemedeyim ama yoksa da artık denemeye devam edeceğiz tamam mı? Regl olabilmek bile ne kadar büyük nimet bunu unutmamak lazım
Tamam canım. İnşAllah mutluluğunuzu paylaşırız burda

Kızlar iyi bayramlar,
Bugün sabah menemen yaptım ve normalde kokusuna bayıldığım menemende domatesin kokusu öyle tiksindirdi ki beni bozuk sandım.Ablam, görümcem hepsi kokladı.Mis gibi kokuyor dediler.Hatta görümcem birşey yemeden içmeden sürekli koklayan birisi ve kolay tiksinir, biraz takıntılı kokulara.Ama bana çürük gibi kokuyordu.Yiyemedim de zaten, normalde en sevdiğim yiyeceklerdendir.Sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?

6 gün kaldı balım bugün negatif pozitife döner mi ki ya inşallah hepimiz pozitif görelim birlikte büyütelim
İnşallah döner.
benimle aynı gün doğum yapan arkadaşımın gebelik testi negatif çıkmıştı mesela.
Kan verince öğrenmişti. Böyle şeyler yaşanabilir.

Adet dönemlerinizde böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Yoksa ilk defa mı oluyor?
Benim için bu regl belirtisi çünkü ben genelde her zaman çöp kokusu alırım durduk yere.
Etradımdakilere bu kokan şey ne diye sorarım. Onlar da öyle bir koku yok der. Bozulmuş diyip kaç tane yiyeceği atmaya çalışmışlığım var. Yine çevremdekiler bunda hiçbir şey yok sıkıntı sende demişlerdir.
İşte bu yüzden regl ve gebelik belirtileri çok benzer. Benzeri geçtim aynı bile denebilir.
Bende böyle ama sizinki gebelik belirtisi olabilir tabii ki. Umarım öyledir

Canım bugün ben de haşlanmış yumurta yerken tiksinme gibi bi tat aldım inşallah gebeliktir ya

Kizlar ben ben az once farkli bir marka ile denedim boyle cikti 6 gun kaldi marka duratest

Eklentiler

• 1000164242.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000164241.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000164236.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000164229.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000164234.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 18
O psikolojiyi çok iy anlıyorum canım. Benim ilk oğlum olmadan önce 2 yıl olmadı. Herkesin çocuğu bebeği vardı kalabalığa gitmekten nefret ediyordum her gece ağlıyordum. Bide çok afedersiniz münasebetsizin teki o kadar milletin içinde bana döndü dedi ki "millet ikinciyi doğuruyor siz daha bi tane yapamadınız" aynen bu cümleyi duydum o gün sinirden elim ayağım titremişti bütün gece ağlamıştım

Cok erken canim emin ol suan daha yerlesme asamasinda hormon yukselmedi. En az 3 gun daha beklee

Arkadaşlar bayram bayram gittim test aldık nöbetçi eczaneden, bata 3 gün var. Predictor early aldım çıkana bakın allah aşkına. Eczaneyi hemen aradım sizin hatanızdır yanlış yapmışsınızdır diyorlar predictor hatalı çıkmaz diyolar.

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_7666.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7665.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 17
Sanırım o ilacı bir kez kullandım rahim kalinligim varken. Bayram sonrası hemen gideceğim. Reglden önce kırmızı lekelenme çok sinirimi bozuyor artık. Hayıt hapını da duydum daha önce olmazsa onu da araştırayım destek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…