Tamam canım. İnşAllah mutluluğunuzu paylaşırız burdaRegl gecikene kadar modu düşürmek yok her zaman iyi düşün iyi olsun, ben de su an beklemedeyim ama yoksa da artık denemeye devam edeceğiz tamam mı? Regl olabilmek bile ne kadar büyük nimet bunu unutmamak lazım
Şeninde mi ilk bebek ne zamandır deniyorsunCanım biz seninle aynı gün yumurtlama gördük ben de yaptım çıkmadı çok üzüldüm yeter artık ya
İnşAllah canım benim Allah yüzümüzü güldürsün isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınTamam canım. İnşAllah mutluluğunuzu paylaşırız burda
İnşallah döner.6 gün kaldı balım bugün negatifpozitife döner mi ki ya inşallah hepimiz pozitif görelim birlikte büyütelim
Kızlar iyi bayramlar,
Bugün sabah menemen yaptım ve normalde kokusuna bayıldığım menemende domatesin kokusu öyle tiksindirdi ki beni bozuk sandım.Ablam, görümcem hepsi kokladı.Mis gibi kokuyor dediler.Hatta görümcem birşey yemeden içmeden sürekli koklayan birisi ve kolay tiksinir, biraz takıntılı kokulara.Ama bana çürük gibi kokuyordu.Yiyemedim de zaten, normalde en sevdiğim yiyeceklerdendir.Sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?
Tamam canım. İnşAllah mutluluğunuzu paylaşırız burda
Canım bugün ben de haşlanmış yumurta yerken tiksinme gibi bi tat aldım inşallah gebeliktir yaKızlar iyi bayramlar,
Bugün sabah menemen yaptım ve normalde kokusuna bayıldığım menemende domatesin kokusu öyle tiksindirdi ki beni bozuk sandım.Ablam, görümcem hepsi kokladı.Mis gibi kokuyor dediler.Hatta görümcem birşey yemeden içmeden sürekli koklayan birisi ve kolay tiksinir, biraz takıntılı kokulara.Ama bana çürük gibi kokuyordu.Yiyemedim de zaten, normalde en sevdiğim yiyeceklerdendir.Sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?
Yumurtlamadan 3-4 gün sonra geçti. Tamamen. Şu anda göğüsümde hiç bir ağrı sızı farkedilir birşey yok.Canım sen bi konu açmıştın sanki göğüs ucu ağrısı mıydı ne. O acı devam ediyor mu hala? Yoksa geçmiş miydi?
O psikolojiyi çok iy anlıyorum canım. Benim ilk oğlum olmadan önce 2 yıl olmadı. Herkesin çocuğu bebeği vardı kalabalığa gitmekten nefret ediyordum her gece ağlıyordum. Bide çok afedersiniz münasebetsizin teki o kadar milletin içinde bana döndü dedi ki "millet ikinciyi doğuruyor siz daha bi tane yapamadınız" aynen bu cümleyi duydum o gün sinirden elim ayağım titremişti bütün gece ağlamıştımAh canımın içi keşke ikimizin de olsa , şimdi izne gidicez 3 hafta sonra herkesin bebeği var inan kucağıma alamıyorum eline çok yakıştı sizin yok mu daha diyecekler diye gidip odalara ağlıyorum … Bizim de bunları yaşayacağımız varmış 
İşte ben o zaman belki geçen ay 12 gün sonra oldum o zaman akıntıya denk geliyor. Bu ay da akıntı 28inde geldi 30unda feci kramp yaşadım mantıken 12sinde olmam lazım. Ama sabah cok bulantım oldu dünden beri de başım dönüyor tok oldugum halde diye acaba test mi alsam diye düşüniyorum ama emin olamıyorum
Yumurtlamadan 3-4 gün sonra geçti. Tamamen. Şu anda göğüsümde hiç bir ağrı sızı farkedilir birşey yok.
Ben de öyle düşünüyorum ama ilk gebeliğimde o kadar erken belirtiler yaşadım ki anlatsam inanmazsın neyse beklemek en iyisiCok erken canim emin ol suan daha yerlesme asamasinda hormon yukselmedi. En az 3 gun daha beklee
Regle 6 gun var canim. Senin geciktimi yoksa gununmu?Regle kac gun var ki sen cok erken olmussun yerlesme kanamasi olabilir insallahhh oyle olsun ya… ben sokuldum bu arada bu ayki savas basliyor
Sanırım o ilacı bir kez kullandım rahim kalinligim varken. Bayram sonrası hemen gideceğim. Reglden önce kırmızı lekelenme çok sinirimi bozuyor artık. Hayıt hapını da duydum daha önce olmazsa onu da araştırayım destek olsun.Canım geçen sene aynı durumu bende yaşıyordum adetten 1 hafta önce hep lekelerim geliyordu doktorum bunun için cyclo progynova diye bi ilaç vermişti bana hormon düzenleyici. Bende prolaktin yüksekliğide vardı. Ben o ilacı 1 ay kullandım sonra hayıt tohumu ekstratı aldım internetten 3 şişe kullandım o hem prolaktini düşürdü hemde kanamamı kesti adetim de düzene girdi ondan önce ya 2 gün önce ya 2 gün sonra olurdum şimdi saati bile şaşmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?