BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Z Zeyzeyyyy30300 bebek ovilasyon benimde pik çıkmıştı gebelik varken . Erken gebelik de silik çıkmıştı. Elinde test varsa dene derim bence var tabi pcos olanlarda dalgalanma olabiliyor ovilasyon da o yüzden gebelik yap derim

Yani yumurtamadan iki gün önce başlayan catlamadan itibaren devam eden göğüs ucu ağrısı sonra tüm göğüs ağrısı oldu halrn devam ediyor. Kasık ağrıları var. Sol yumurtalık kısmında sürekli bir batma var rahatsız edici. Kasık ve alt karın ağrısı oluyor. Akıntı çok yok ama dün de yazdım yoğun bir süt beyazi şeffaf karışık bir akıntı sonrası alt karın ağrısı oldu. Bugün de alt karın ağrısı ile uyandım. Göğüslet aynı devam ediyor.

Bel ağrısı falan hiç olmadı. Çok nadir mide bulantısı oldu günlük olabilir yani hafiften bir bulantı yaşadım. Bulantidan çok iştah açıldı
Benimde 2 gundur karnimin alti kipir kipir. Az az mide bulantim var. Ve ben zaten istahli biriyimdir bir deyisiklik olduysada fark etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…