Hayır olsun canım bari birileri iyi haberler alıyorKızlar ovulasyon yaptım yine daha da koyu çıktı geçen yaptığıma göre
Çok belirti var eğer gebelik oluşmussa benim için bir mucize olur. Çünkü olmaması için çok şey vardi. Allah'ım lütfen tutmuş olsun.Kiz bu hamilelik ol bilirr
Gebelik testin varsa bir tane yapsana cikar muhtemelenÇok belirti var eğer gebelik oluşmussa benim için bir mucize olur. Çünkü olmaması için çok şey vardi. Allah'ım lütfen tutmuş olsun.
Belirtilerin nelerdir?Çok belirti var eğer gebelik oluşmussa benim için bir mucize olur. Çünkü olmaması için çok şey vardi. Allah'ım lütfen tutmuş olsun.
InşAllah canımKızlar valla arefe günü orucluydum çok dua ettim hepimiz için yalvara yakara Allah'ım gönlümüzde olanı bize hayırlısı ile nasip etsin. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım hepimizin yüzü gülsün
Sipariş verdim 10 Haziran'da anca elimde olur. Eczane yakın ama almak istemiyorum. 12 hazirani beklemek istiyorum daha iyi bir sonuç içinGebelik testin varsa bir tane yapsana cikar muhtemelen
Normalde ilaç almazsam aylarca adet olmam ama çatlamaya göre 12 Haziran evet. Normal döngüm belirsizZ Zeyzeyyyy30300 bat 12 Haziran mı ?
InşAllah canım
Benimde 2 gundur karnimin alti kipir kipir. Az az mide bulantim var. Ve ben zaten istahli biriyimdir bir deyisiklik olduysada fark etmedimBel ağrısı falan hiç olmadı. Çok nadir mide bulantısı oldu günlük olabilir yani hafiften bir bulantı yaşadım. Bulantidan çok iştah açıldı
Ay insalllah canım. Geçen bir konu başlığında kadının hiç ağrısı sızısı belirtisi yoktu ama gebelik çıkmıştıZ Zeyzeyyyy30300 darısı başımıza ya benimde ağrım sızım yoktu bat 12 Haziran beklemedeyim öyle bakalım
Adet olacakmissin gibi sancı oluyor mu. Bir dk bile sürmeyen bir sancıBenimde 2 gundur karnimin alti kipir kipir. Az az mide bulantim var. Ve ben zaten istahli biriyimdir bir deyisiklik olduysada fark etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?