BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Regle 6 gun var canim. Senin geciktimi yoksa gununmu?

Daha cok varmis yerlesme olabilir fotosunu cektiysen bana ozelden atsana ben de sokuldum sandim hala sokulmemisim neydi bu 3 gundur lekelenme devam ediyor ama benimki de baslarda acik renkti bugun daha koyu gibi… yarin tam gelmis olur herhalde 6 hazirandi bat benim

Ben hap olarak değilde bitkisel şurup olarak kullandım hayıtı ama markasını unuttum şimdi trendyol dan almıştım baya faydasını gördüm ama

Kizlar ben ben az once farkli bir marka ile denedim boyle cikti 6 gun kaldi marka duratest
Bata 6 gün varmış daha çok erken. Tavsiyem sık sık test yapıp strese girmeyin. Bebiş varsa sizinledir zaten çıkar birkaç güne

Test baya baya bozuk ya. Gerçekten insan bir heves teste niyet ediyor çıkan sonuca bak. Bide bayram bayram arayıp bulmuşsun

Kizlar selam bi gun ruyamda hamile oldugumu goruyorum diger gun adet oldugumu o kadar cok kan vardiki heryerim kana bulanmisti resmen sizlerle paylasmak istedim belki anlamini bilen vardir:) adet gunum bi gelseydide rahatlasaydim 3 gun var ama daha da erken olabilir

Canım anlamını bilemiyorum ama psikolojik olarak gündemimiz bu olduğu için kafamızda aklımızda bilinçaltımızda her yerimizde bu konu var Psikolojik olarak belirtiler yaşamamız bile bundan. Herşey gönlünce olsun inşallah

Yine heveslenmek istemedim ama bütün belirtiler azalmıştı sabah diye yapayım dedim çarşamba kontrolüm var

Hatırlarsanız 2 gün önce gece lekem gelmişti pas lekesi gibi o sıra sırt ağrısı ve karnımda gerilmeler oldu o gece zor uyudum bu sabah daha rahat uyandım göğüs ağrısı var sadece

Hatırlarsanız 2 gün önce gece lekem gelmişti pas lekesi gibi o sıra sırt ağrısı ve karnımda gerilmeler oldu o gece zor uyudum bu sabah daha rahat uyandım göğüs ağrısı var sadece
Peki kaç gün var adete

Lekeniz tam olarak nasıldı. Bende de dün leke geldi adet sandım daha 6 gün vardı adete ama. Sadece bir iki damla şeklinde kan geldi bitti hâlâ tertemiz. Ağrım yok göğüs ağrısı da yok bende.
Ama ara sıra sol kasık batması ve sol kol altı ağrısı var çok az

Hayır adet dönemlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım daha önce.Zaten bu yüzden garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…