Benim bütün ağrılarım gitti regl ağrısı bile yok bu ay da olmadı ya delirecegim artikAy kızlar bugün benimde bel agrım başladı regl yaklaşıyor
Senin bat kaçtı?Ay kızlar bugün benimde bel agrım başladı regl yaklaşıyor
Anladım. Hayırlısı bakalım. İnşallah kandada çıkar morelini yüksek tutKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah vardır da ben çok heveslenmek istemedim doktora gitmeden kan değil leke geldi kan olunca adet başlangıcı oluyormuş sanırsam bu pas lekesi gibi bişeydi pepap 12 Haziran gösteriyor adete ama muhtemelen 9-11 arası olursa olan tarih
EvetİnşallahBat gelsede öğrensek, belirsizlik çok kötü
Daha önce hiç yaşadın mı böyle birşeyi. Boyle leke gelip devam etmeyen ya da leke gelip birkaç gün sonra sökülen adetinhepimiz 12 haziran yaa insAllah ugurlu gelir. Ben biraz umutsuz vakayim bende adet baslangici ola bilir.
Hayır hiç olmadıDaha önce hiç yaşadın mı böyle birşeyi. Boyle leke gelip devam etmeyen ya da leke gelip birkaç gün sonra sökülen adetin
Bence sen adet olmadın olsa sokulurdu ben ama gerçekten umutsuz vakayım yine olmajdhepimiz 12 haziran yaa insAllah ugurlu gelir. Ben biraz umutsuz vakayim bende adet baslangici ola bilir.
Yok canim ya zaten bende adette cok agri olmaz . Buda pembe kahverengi leke deyil kirmizi . Bir iki gune sokulur. Hamile olsam hiss ederim bence hic bir sey hissetmiyorumBence sen adet olmadın olsa sokulurdu ben ama gerçekten umutsuz vakayım yine olmajd
Zaten demirim ve d vitaminim yerlerde çıkmış onlar da gebeliği engelliyor Salı günü hemen doktora görüncemnryyy dur bakalım ya deme öyle bende çok üzgünüm ama beklemekten başka çare kalmadı
Valla ne umutlarla yazdım gruba yıkılarak gidecemYok canim ya zaten bende adette cok agri olmaz . Buda pembe kahverengi leke deyil kirmizi . Bir iki gune sokulur. Hamile olsam hiss ederim bence hic bir sey hissetmiyorum
Kiz bu hamilelik ol bilirrKızlar ovulasyon yaptım yine daha da koyu çıktı geçen yaptığıma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?