BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

P Pomegranate1 elimizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakacağız.. valla bende çok üzülüyorum şu halimize burda insanları tebrik etmekten yoruldum çok mutlu oluyorum onları görünce keşke diyorum ama ne diyetim ki

Canım biliyorum kafaya takmamak elde değil kendimden biliyorum. Ama bu şekilde stres yapmak bile hamile kalmayı engelliyor tecrübeyle sabit. Benim ilk gebeliğim 2 yıl sonra oldu çok üzülüyordum olmuyor diye sonra tatile çıktık bir hafta falan. Orda çocuk fikrini tamamen unuttum çünkü tek derdimiz gezip eğlenmekti ☺ tatilden döndükten 1 hafta sonra gebe olduğumu öğrenmiştim ne olduysa orda olmuş ikinci gebeliğimde de 3 yıl geçmişti amaan nasıl olsa olmuyor bi işe gireyim bari dedim işe girdim girdiğim ay hamile kaldım. Onu 1 hafta sonra kaybettim. Şimdi de uğraşıyorum biliyorsun ama takmakla olmuyor bunu anladım şimdi yine iş bakıyorum unutayım diye bence maddi imkanınız varsa çıkın bi tatile yada çalışabilirim diyorsanız bi işe girin ya da bi kursa falan yazılın bi şekil kafa dağıtın yoksa aşırı stresten olmuyor bu sefer biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir

3müzün de regl 12 Haziran surat düşürmek yok güne kadar valla siz böyle deyince de üzülüyorum benimde umudum yok bu aydan. Bu arada benim ilk gebelik de bir yıl sonra oldu iki yıldır evliyim bende oda hemen olmadı

Eşimin işinden dolayı biz hiçbir yere gidemiyoruz , ben bunu unutamıyorum da bilmiyorum napicma ya

nerdeyse 1 yıldır
Ben hiç unutmuyorum bu siteye ilk girdiğimde evliliğimin üzerinden 4 ay geçmişti ama garip bir şekilde hissetmiştim yani gün aşırı ilişki olmasına rağmen 4 aydır illaki bir tanesi denk gelirdi neden olmuyor bir sorun olmalı, sonuçta çocuk yapma işi atla deve değil, tek gecelik ilişkide bile hamile kalabilir bir kadın işin gerçeği. Neyse içime kurt düştü buraya yazdım. Bana neler yazmadılar ki, tecrübesizliğim mi kalmadı, çocukluğum mu şımarıklığım mı.. 2 senedir bekliyorum 4 aydır denemişsin olmuyor diye vızıklanıyorsun şımarıklık yapma dedi biri. O andan itibaren şükrettim falan neyse dedim nasip olacak elbet millet ne zamandır bekliyor sabır dedim. Günler birbirini kovaladı, zaman aktı geçti. O kadının “2 senedir bekliyorum, şımarıklık yapma” dediği zamanlara geldim şimdi ve hala çocuk bekliyorum, ellerim kucağım boş. Belki bundan 2 sene sonra da hala aynı noktada olacağım. Ayrıca hayatta her şey para. Çocuk isteme hakkı bile para. Tıp gelişti evet ama imkanlarından faydalanmak için de paranız olmalı. Bizim gibi insanlara çok üzülüyorum. Bazı imkanlara sahip olmayan insanların hayatta hiçbir şey istemeye umut etmeye hakkı yok demek ki. Ekranım sırılsıklam ağlamaktan. Herkesten özür diliyorum bayram günü ağzınızın tadını kaçırdığım için. Bu benim hikayemdi. Herkesin böyle olacak dşye bir şey yok. Benim için imkansızlıklar çocuk özelinde değil. Kadersel bir döngü. O sebeple çocuğu olmayanlar ve yazdıklarımı okuyanlar üzerine alınmasın, kendini kötü hissetmesin. Bu talih bana has maalesef

Ben de 2.5 yıldır evliyim zaten biz baya bir düre istememiştik

Yemin ederim bebeğimin olmadığı her gün bana zehir zikkim zaten ben hayattan bile tat almıyorum artık çocuklu insanları hayatımda görmeye bile tahammül edemiyorum insanların takma olacak demesinden bıktım bunu diyen herkesin kucağında evladı var benim çektiğimi ben gibi olanlar bilir … evet gerçekten her şeyin tedavisi var bir aşılama bile olmuş 20.000 lira olacağı bile belli değil, isyan etmek istemiyorum ama insan içine bile çıkmak istemiyorum artik

Kızlar ya yazdıklarınıza çok üzüldüm lütfen umudunuzu kaybetmeyelim. Çoğu tanıdığım kadın vallahi 2.3. yılında hamile kaldı ablam ilk gebeligi 3.yilinda ikinci gebeliği ise ilk gebeligi den 6 yıl sonra oldu. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış. Nasip ne zamanda o zama olacak. Bence daha çok bitkisel şeyler denenmeli bu ay adet olanimiz beraber mesela çörekotu bal tarçın kürü yapalim gerçekten yumurta kalitesinj çok arttırıyor. Eşiniz de kullansın erkekler de faydası var. Umudumuzu kaybetmeyelim 2 yıldır deniyorum umudumuz Allah'tan dua edelim.

Ben yaptım işte ama sonuç …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…