Ay yemin ederim sabah kocama dedim bunu yanryyy hatta bazen şey diyorum bizim kedi bile doğurdu ben doğuramadım tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah
Evet artıyor git gideKesin adet mi
İnan olacak oldu mu nece stres içinde bile hamile kalan var , stresten olmuyor deyip kendimi suçlamak istemiyorum benCanım biliyorum kafaya takmamak elde değil kendimden biliyorum. Ama bu şekilde stres yapmak bile hamile kalmayı engelliyor tecrübeyle sabit. Benim ilk gebeliğim 2 yıl sonra oldu çok üzülüyordum olmuyor diye sonra tatile çıktık bir hafta falan. Orda çocuk fikrini tamamen unuttum çünkü tek derdimiz gezip eğlenmekti ☺ tatilden döndükten 1 hafta sonra gebe olduğumu öğrenmiştim ne olduysa orda olmuşikinci gebeliğimde de 3 yıl geçmişti amaan nasıl olsa olmuyor bi işe gireyim bari dedim işe girdim girdiğim ay hamile kaldım. Onu 1 hafta sonra kaybettim. Şimdi de uğraşıyorum biliyorsun ama takmakla olmuyor bunu anladım şimdi yine iş bakıyorum unutayım diye bence maddi imkanınız varsa çıkın bi tatile yada çalışabilirim diyorsanız bi işe girin ya da bi kursa falan yazılın bi şekil kafa dağıtın yoksa aşırı stresten olmuyor bu sefer biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir
Kilo ver olmaz , stres yapma olmaz onu yapma olmaz bunu yapma olmaz millet 150 kilo doğuruyor ne zor hayat şartlarında hamile kalıyor olacak oldu mı oluyor yani , nasip böyleymiş yani bilmiyorum kahroluyorumKızlar ya yazdıklarınıza çok üzüldümlütfen umudunuzu kaybetmeyelim. Çoğu tanıdığım kadın vallahi 2.3. yılında hamile kaldı ablam ilk gebeligi 3.yilinda ikinci gebeliği ise ilk gebeligi den 6 yıl sonra oldu. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış. Nasip ne zamanda o zama olacak. Bence daha çok bitkisel şeyler denenmeli bu ay adet olanimiz beraber mesela çörekotu bal tarçın kürü yapalim gerçekten yumurta kalitesinj çok arttırıyor. Eşiniz de kullansın erkekler de faydası var. Umudumuzu kaybetmeyelim 2 yıldır deniyorum umudumuz Allah'tan dua edelim.
Dene yine yap canım ekstra günde bir iki incir de tüketBen yaptım işte ama sonuç …
Bende çok istiyorum ama eşim istemiyor kedi hastasıyım :)nryyy oyşşşşşşş ısırmalık yumurcak maşallah annemlere giderken falan diyorum torununuz geliyor ona göre
Evet hepsini yiyorum bir ton takviye alıyorum yürüyüş yapıyorum her günDene yine yap canım ekstra günde bir iki incir de tüket
Eşim eve Mişa için geliyor desem yeridirBende çok istiyorum ama eşim istemiyor kedi hastasıyım :)
Acaba diyorum bende alsam zamanla alışır mi kedi çok başka ya çocuğun gibi oluyor bir yerden sonra :)
Evet hepsini yiyorum bir ton takviye alıyorum yürüyüş yapıyorum her günDene yine yap canım ekstra günde bir iki incir de tüket
belki temmuzdanryyy biz zaten anayız öyle düşün kendini üzme stres yapmayalım ki istediklerimiz biran önce olsun
Doktor birşey diyor mu peki sıkıntı gördü mü hiçEvet hepsini yiyorum bir ton takviye alıyorum yürüyüş yapıyorum her günyiyorum , yapıyorum da yapıyorum ya inşallah pozitif testi atıp bir gün ben de mutlu olurum
Evet çok büyük sorumluluk ona bir şey olacak diye içim gidiyor nereye gitsem aklım onda kalıyor ama kurban olurum Rabbimin sessiz günahsız kullarıAcaba diyorum bende alsam zamanla alışır mi kedi çok başka ya çocuğun gibi oluyor bir yerden sonra :)
Pco görünümü var demişti bir doktor o da engel olacak kadar değil amh güzel 3.1 rahim filmi iki tup açık ama olmuyorDoktor birşey diyor mu peki sıkıntı gördü mü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?