• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

V venusunannesi senin ne kadar kalmıştı
nryyy nryyy diğer ay için 10lu laboquick sipariş verdim kaset testi. 10 betayı bile algılıyor diyorlar eczaneler pahalı satıyor Trendyoldan getirt diğer ay

V venusunannesi senin ne kadar kalmıştı
nryyy nryyy diğer ay için 10lu laboquick sipariş verdim kaset testi. 10 betayı bile algılıyor diyorlar eczaneler pahalı satıyor Trendyoldan getirt diğer ay
Kız ben diğer ay denemiycem diyorum ya 🥹🥹🥹 ama ondan sonraki aya alayım diyorum bu sefer 10 tane olsa ben adete 10 gün kala başlarım 😂

Bahar7777 Bahar7777 ben regl belirtisi erken başlarsa umut var diyorum benim yumurtlamadan beri sadece akıntım var normalde regl öncesi başlardı veya yumurtlama günü olurdu başka da bir şey yok 😒 ilk gebelik yaşadığımda koku ve göğüs hassasiyeti bel ağrısı her türlü şey vardı kaybım oldu tabi ama bakalım şuan tekrardan çok istiyorum inşallah hepimiz güzel haber alırız
Kız valla hiç umudum yok biliyor musun çünkü her ay aynı şeyi yaşıyorum. Geçen ay farklı olarak bacaklarım eklem ağrılarım çok oldu o kadar halsizdim ki kesin dedim bu ay oldu. Sonra adet oldum 😒 şimdi 1 haftam kaldı yine aynı halsizlik bacak ağrıları başladı inan olmadığına o kadar eminim ki.

Back
X