- 20 Şubat 2010
- 33.052
- 6.346
- 773
Hem okumayan hemde ilk geceden çocuk yapmamızı bekleyen tayfaAy bunlar okumayan tayfa aşkım zaten
Evet ben de çok inanmıyorum , idrar beklediği için öyle diyorlar ama varsa istediğin zaman yap yine çıkar yaKızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştühatta Artimed negatif çıkarıyordu
Gerçekten var bu ekipHem okumayan hemde ilk geceden çocuk yapmamızı bekleyen tayfa
Ay bunlar okumayan tayfa aşkım zaten
Bir gebenin günlüğü testi daha güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmamışti bendeArtımed ve bebetime bende de negatıf çıkardı ama şu bir gebenin günlüğü sayfasından ovilasyon almıstım onun yanında gelen gebelik testı silik çizgi çıkmıştı bende hıc bısey anlamadım hangısı doğru şimdi
Ay ben sabah yaptım ıkı dakıka bekledım cebıme koymuşum onu ile gittim geldım baktım ikinci çizgi var şu döktüm uzerınd belki kurumadır diye gıtmedı rengi pembeydı zaten bakalım ya hayırlısı neyse o olsun artık saldım yeterBirgebeningünlüğünde hiç yanılma duymadım açıkçası
Evet evet , bir de bana bak o zaman yapmamışsın şimdi de arıyorsunuz dimi diyen varO zaman kendini onlarla asla kıyaslama boşver kuzum
Nasıl sabrediyorsunAy ben sabah yaptım ıkı dakıka bekledım cebıme koymuşum onu ile gittim geldım baktım ikinci çizgi var şu döktüm uzerınd belki kurumadır diye gıtmedı rengi pembeydı zaten bakalım ya hayırlısı neyse o olsun artık saldım yeter
Stresten mıdem agrıyoNasıl sabrediyorsun
Bır kaç gün gecsın dıyorum tabı regl olmazsam bakıcam zaten yarın BatS sarsarpapatya tekrarla derim
Birde geçen ay kimyasal oldu ya çok agladım teste bakıp bakıp agladım içim çıkana kadar bu ay umudum yoktu aslında ama ilk defa ovülasyon testınde pik gördüm o umut verdi banaNasıl sabrediyorsun
Var mı acaba yaStresten mıdem agrıyosen düşün ç alışıyorum aklımdan gitsin dıye oda olmuyo
Çok geçmiş olsunBirde geçen ay kimyasal oldu ya çok agladım teste bakıp bakıp agladım içim çıkana kadar bu ay umudum yoktu aslında ama ilk defa ovülasyon testınde pik gördüm o umut verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?