BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştü hatta Artimed negatif çıkarıyordu
Evet ben de çok inanmıyorum , idrar beklediği için öyle diyorlar ama varsa istediğin zaman yap yine çıkar ya

Bir gebenin günlüğü testi daha güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmamışti bende

Birgebeningünlüğünde hiç yanılma duymadım açıkçası
Ay ben sabah yaptım ıkı dakıka bekledım cebıme koymuşum onu ile gittim geldım baktım ikinci çizgi var şu döktüm uzerınd belki kurumadır diye gıtmedı rengi pembeydı zaten bakalım ya hayırlısı neyse o olsun artık saldım yeter

Nasıl sabrediyorsun

Birde geçen ay kimyasal oldu ya çok agladım teste bakıp bakıp agladım içim çıkana kadar bu ay umudum yoktu aslında ama ilk defa ovülasyon testınde pik gördüm o umut verdi bana
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim

Benimde 13 Haziran kızlar birde sorum olucak yumurtlamadan beri devam eden göğüs hassasiyetim vardı ara ara kasık batmalarım oluyor özellikle sağ kasığımda kaşık batmam devam ediyor ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı test yapmaya korkar oldum negatif görümcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…