- 18 Aralık 2024
- 48
- 29
- 3
- 27
Bişey dicem bılmem sızdede olıyor mu ben bı ara fitil kullanmıstım reglıme yakın vermıstı doktor ve vajınam hem kuru hemde serti ben intim yıkama jeli kullanıyorum vajinanın pH dengesini korumak için yumusacıktı hamur gibi hiç regl olcak gibi degıldıVar mı acaba ya
Benım Bat yarın benımds göğüslerimi sadece dokununca agrıyo batma hıssı bende de varBenimde 13 Hazirankızlar birde sorum olucak yumurtlamadan beri devam eden göğüs hassasiyetim vardı ara ara kasık batmalarım oluyor özellikle sağ kasığımda kaşık batmam devam ediyor ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı test yapmaya korkar oldum negatif görümcem diye
Hepımıze nasip etsın bızde sevilelim artıkÇok geçmiş olsuninşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim
İnşallah güzel haberler alırız benim göğüs hassasiyetim tamamen geçti bile diyebilirim sanırım bu ayda olmadıBenım Bat yarın benımds göğüslerimi sadece dokununca agrıyo batma hıssı bende de var
Benım bu ay göğsğm sadece dokununca agrıdı şişti ama bıde ucunun yanınd beyaz kabarcıklar vardı ama normal regl olcagım zaman taş gıbu olur ve yürürken bıle agrırdı bu ay ya ben delırdım yada hamıleyım bilmiyorumİnşallah güzel haberler alırız benim göğüs hassasiyetim tamamen geçti bile diyebilirim sanırım bu ayda olmadı
Akıntın falan varmı pekiİnşallah güzel haberler alırız benim göğüs hassasiyetim tamamen geçti bile diyebilirim sanırım bu ayda olmadı
Hiç bilmiyorum canımBişey dicem bılmem sızdede olıyor mu ben bı ara fitil kullanmıstım reglıme yakın vermıstı doktor ve vajınam hem kuru hemde serti ben intim yıkama jeli kullanıyorum vajinanın pH dengesini korumak için yumusacıktı hamur gibi hiç regl olcak gibi degıldı
Hiç bilmiyorum canım
Hayır arada oluyor gibi daha önce iki defa gebelik yaşadım ama düşük olmuştu hamilelikte öyle pek akıntım olmazdı geneldeAkıntın falan varmı peki
Onu hiç hesaplamadım canım ikisi de ben o ay çocuk fikrini boş vermişken oldu çünkü ilkinde tatildeyim o ara olmuş ikincisinde de işe girmiştim o ara olmuşIliski uzerinden kac gun gecmisti peki hatirliyormusuniz?
Kiminde hiç olmuyormuş burd okumustımHayır arada oluyor gibi daha önce iki defa gebelik yaşadım ama düşük olmuştu hamilelikte öyle pek akıntım olmazdı genelde
Beklemekten başka elimizden gelen birşey yok inşallah hepimiz buraya gebelik haberi veririzKiminde hiç olmuyormuş burd okumustım
Beklemekten başka elimizden gelen birşey yok inşallah hepimiz buraya gebelik haberi veririz
Ben gitmedim bak adetim bitti yeni döngüm başladı . Yeni tur yeni şansKizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
Benim BAT yarın görünüyor ama regl belirtilerim başladı benim. Akıntı ve kaşık ağrısı çekiyorumKizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
Ben de aynı durumdayımBenim BAT yarın görünüyor ama regl belirtilerim başladı benim. Akıntı ve kaşık ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?