Erken gebeliğe gerek yok canım normal gebelik testi de varsa sonuç verir. Bata 2 gün kalmış zatenMerhabalar
Benimde bat 11 haziran 2 gün var yani hiç sivilce çıkarmadım normalde her reglimde çıkar ve tatlı çekmiyor canım normalde çeker sağ kasığımda arada belli belirsiz sancı gibi çekilme gibi birşeyler oluyor bugun de ara ara baş dönmesi oluyor yer altımdan kayıyor gibi göğüs hassasiyetim de önceki günlerde daha fazlaydı bugun azaldı ama ucundaki sivilce gibi şeyler çok belirginleşti.
Erken gebelik testi yapsam çıkar mı hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum yada böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz?
Erken gebeliğe gerek yok canım normal gebelik testi de varsa sonuç verir. Bata 2 gün kalmış zatenHayırlısı olsun. Biz yarın birkaç kişi birlikte yapıyoruz istersen sende bize katıl beraber yapalım
Bekleyen hepimiz o güzel haberleri alalım inşallah hayırlısıylaErken gebeliğe gerek yok canım normal gebelik testi de varsa sonuç verir. Bata 2 gün kalmış zatenHayırlısı olsun. Biz yarın birkaç kişi birlikte yapıyoruz istersen sende bize katıl beraber yapalım tamamdır o zaman bende yarını bekliyorum heyecanla
Sağlık olsun öbür ayaKızlar ben elendim :) bat 11 Hazirandı regl oldum
Ay bendemi yapsam 7 haziranda yapmistim negatif cikmisti yarin adet olmam lazim eger gebe degilsemErken gebeliğe gerek yok canım normal gebelik testi de varsa sonuç verir. Bata 2 gün kalmış zatenHayırlısı olsun. Biz yarın birkaç kişi birlikte yapıyoruz istersen sende bize katıl beraber yapalım
Yap kız hep birlikte sabah buraya atalımAy bendemi yapsam 7 haziranda yapmistim negatif cikmisti yarin adet olmam lazim eger gebe degilsem
Evet gerçekten öyle , ama bu ay ne çok oldu dimi grupta bu pozitif olup adet olanlar yaYanlis pozitif gorup elendim ben bu ay biliyosunuz… yapacak bisey yok bu aya devam yikilmal yokk
Ya ben cok kasmiyorum olmazsa olmasin oglum delirtiyor beni zaten kafama takilan eger hamileysem ne bok yiyecegim ben:)Yap kız hep birlikte sabah buraya atalımnegatifse de pozitif olacak bir gün
Öyle deme annesi büyür giderler beraberYa ben cok kasmiyorum olmazsa olmasin oglum delirtiyor beni zaten kafama takilan eger hamileysem ne bok yiyecegim ben:)
Benim de regl belirtilerim var gibiEllerim ayaklarım şişti sıcaktan sanırım karnımda ağrımaya başladı sabaha regl olmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?