• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kendim yapacak gibi heyecanliyim A aydk N nryyy
Baska yarin yapacak olan var mi??
Ben de yarin kan vermeye gidiyorum hormon testlerine amh gecen yil 1.35 ehh iste demisti doktor bu yil ne durumda bakalim diger hormonlara da baktiricam
1.35 kötü değil ama inşallah düşmemiştir, bende dahiliyeye gidiyorum sabah

Kızlarr ben de bat bugündü ve az önce regl başladı. 37 yaşındayım 1 yıldır tedavi görüyorum. Ben hepimizle gurur duyuyorum🥹 zor bir yolu yürüyoruz. Lütfen enerjimizi ve moralimizi yüksek tutalım❤️☺️ Hiçbir şey bizden ve hayallerimizden kıymetli değil
Bence regl olabildiğimiz için bile çok şanslıyız ❤️ hepimizin çok güzel anne olacağından eminim bu ay benim da büyük ihtimal başarısız ama neden sonraki ay olmasın ❤️❤️☺️☺️

N nryyy baktırmak istiyorum desem regl ikinci günü kabul ederler mi ama nasıl randevu denk getireceksem
Sabah erken gidince sıra veriliyro ya , ya da özele git şimdi adet olunca ben öyle yaptım ama kanları devlette verdim özele ssadece muayene ücreti ödedim kan tahlillerine para vermemek için istediği testlerin resmini çekip devlette verdim 😂

Back
X