• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

ay galiba eleniyorum ben de başımın ağrısı ve peçete surulen toz pembe tarzı akinti mi diyip akin ti da yok ama petecete pembelik vardı afedersiniz çok açık yazdım valla şeytan kalk test yap rahatla diyor

ay galiba eleniyorum ben de başımın ağrısı ve peçete surulen toz pembe tarzı akinti mi diyip akin ti da yok ama petecete pembelik vardı afedersiniz çok açık yazdım valla şeytan kalk test yap rahatla diyor
Bugün belli belirsiz bendende geldi o pembe akıntı ama çok azdı 🫣

Ben eleniyorum sanırım kızlar. Bugün kasık ağrım vardı. Şimdi günlük pedimde lekelenme gördüm. Adetim geliyor sanırım. Zaten bat yarındı, hayırlısı olsun🤲🏻 En başından beri bu gruptayım, birlikte günlerce ovülasyon yaptık takip ettik yorumladık. Hiç gebelik testi siftahı yapamadan elendim🥲 10 Haziran, 10 Haziran test dedim durdum ama nasip olamadı🤭 Neyse önümüzdeki aya kalanlarla grup tam gaz devam inşallah✨🥳

Ben eleniyorum sanırım kızlar. Bugün kasık ağrım vardı. Şimdi günlük pedimde lekelenme gördüm. Adetim geliyor sanırım. Zaten bat yarındı, hayırlısı olsun🤲🏻 En başından beri bu gruptayım, birlikte günlerce ovülasyon yaptık takip ettik yorumladık. Hiç gebelik testi siftahı yapamadan elendim🥲 10 Haziran, 10 Haziran test dedim durdum ama nasip olamadı🤭 Neyse önümüzdeki aya kalanlarla grup tam gaz devam inşallah✨🥳
Nasipten öte yol yok, pozitif kalman harika 🤩 En önemlisi zaten stres yapmamak, Allah sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah 🥰

Nasipten öte yol yok, pozitif kalman harika 🤩 En önemlisi zaten stres yapmamak, Allah sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah 🥰
Amin canım benim inşallah. Rabbim herkesin gönlünü kalbini bilir herkesin duasını dileğini en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah🤲🏻 Sizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum💕

Amin canım benim inşallah. Rabbim herkesin gönlünü kalbini bilir herkesin duasını dileğini en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah🤲🏻 Sizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum💕
Amin inşallah, olumlu olumsuz yazacağım buradan mutlaka 🥲

Sence bugun negatif olmasına rağmen adete kadar pozitif olabilir mi , kaybın icij çok uzgunim balım Rabbim saglikla yeniden nasip etsin
Bilmiyorum kuzum ya 28-29 unda akıntı geldi 30unda kramp oldu çatlama günü o gündü sanırım ve 27-30-31 değerlendirdim. 30unu denk alırsam bugün 10.gündü belki regl gecikirse pozitif olur ama Allah var pek olumlu düşünmüyorum düşük sonrası aylardır olmadı diye.. Sağolasın bu arada Allah hepimize sağlıklı hayr sahibi evlatlar nasip etsin

Benim de öyle reglden 2 gün once falan kesin başım ağrır iştahım kesilir o zaman anlarım regl olcam
kis senin ne güzel iştahın kesiliyormus benim tam tersi açılıyor 😁 birde regli olana kadar ağrır sokulunce de ayrı agriyor biterken bile agriyor ne biçim bi iş anlamadım migrenim de var leke felneye başladıysa heran olabilirim

Back
X