- 12 Mart 2025
- 61
- 43
- 3
inşallah pozitif görürsünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah pozitif görürsünüz
İnşallah bu ay yüzünüz güler, sağlıklı bir bebiş ve hamilelik diliyorumBi şey kalmamışşşş benim de çarsamba ya da perşembe olcak ama su gibi akıntım geliyo sabahtandır, bugünkü testte negatif. Vücudum iyice şaşırdı kendini düşük geçirdikten sonra..
Bugün belli belirsiz bendende geldi o pembe akıntı ama çok azdıay galiba eleniyorum ben de başımın ağrısı ve peçete surulen toz pembe tarzı akinti mi diyip akin ti da yok ama petecete pembelik vardı afedersiniz çok açık yazdım valla şeytan kalk test yap rahatla diyor
benim ki de öyle ama başım ne zaman adete yakin agrisa kesin oluyorumBugün belli belirsiz bendende geldi o pembe akıntı ama çok azdı![]()
Adete kaç gününüz varken geldiBugün belli belirsiz bendende geldi o pembe akıntı ama çok azdı![]()
Genede küçükte olsa bir ihtimal olabilir, peşin hüküm vermebenim ki de öyle ama başım ne zaman adete yakin agrisa kesin oluyorum
Nasipten öte yol yok, pozitif kalman harikaBen eleniyorum sanırım kızlar. Bugün kasık ağrım vardı. Şimdi günlük pedimde lekelenme gördüm. Adetim geliyor sanırım. Zaten bat yarındı, hayırlısı olsunEn başından beri bu gruptayım, birlikte günlerce ovülasyon yaptık takip ettik yorumladık. Hiç gebelik testi siftahı yapamadan elendim
10 Haziran, 10 Haziran test dedim durdum ama nasip olamadı
Neyse önümüzdeki aya kalanlarla grup tam gaz devam inşallah
![]()
5 gün varken geldi, ilişkiden 11 gün sonraAdete kaç gününüz varken geldi
Amin canım benim inşallah. Rabbim herkesin gönlünü kalbini bilir herkesin duasını dileğini en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallahNasipten öte yol yok, pozitif kalman harikaEn önemlisi zaten stres yapmamak, Allah sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah
![]()
teşekkür ederim hepimizin inşallahGenede küçükte olsa bir ihtimal olabilir, peşin hüküm vermeHayırlı zamanda sağlıklı bebiş nasip olsun
![]()
Amin inşallah, olumlu olumsuz yazacağım buradan mutlakaAmin canım benim inşallah. Rabbim herkesin gönlünü kalbini bilir herkesin duasını dileğini en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallahSizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
Bilmiyorum kuzum ya 28-29 unda akıntı geldi 30unda kramp oldu çatlama günü o gündü sanırım ve 27-30-31 değerlendirdim. 30unu denk alırsam bugün 10.gündü belki regl gecikirse pozitif olur ama Allah var pek olumlu düşünmüyorum düşük sonrası aylardır olmadı diye.. Sağolasın bu arada Allah hepimize sağlıklı hayr sahibi evlatlar nasip etsinSence bugun negatif olmasına rağmen adete kadar pozitif olabilir mi , kaybın icij çok uzgunim balım Rabbim saglikla yeniden nasip etsin
Benim de öyle reglden 2 gün once falan kesin başım ağrır iştahım kesilir o zaman anlarım regl olcambenim ki de öyle ama başım ne zaman adete yakin agrisa kesin oluyorum
kis senin ne güzel iştahın kesiliyormus benim tam tersi açılıyorBenim de öyle reglden 2 gün once falan kesin başım ağrır iştahım kesilir o zaman anlarım regl olcam