Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram girince araya siteye giremedim bat 10 haziran ama eve gidemedim testte bulamadım. Yarın öğlen evimde olucam gider gitmez test yapıcam umarım reglim gelmez güzel haberler alırım. Tablo yapan arkadaş 8 haziran demişti ama memlekete gelince kaldı yarını bekliyorumKizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
ayy super Allah sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin canim amin bizlerede bat ne zamandı ve süreci bir daha yazar mısın yarın kan tahlili ver bence canimEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Benimde öyle çok heyecanlıyım geçen ay çok test yaptım strese girmiştim bu ay hiç yapmadım bat tarihini bekledim araya bayram girdi o sayedede zaman geçmiş olduSabaha regl olmuş olmazsam ben de yaparım çünkü yarın olmam gerekiyor 10 Haziran bat hep beraber güzel haberler alırız inşallah kızlar![]()
Migren bende de var seni çok iyi anlıyorum, benim iştah olmadan 1 hafta once açılıyor son 2 gun kesiliyor regl boyunca da iştah olmuyokis senin ne güzel iştahın kesiliyormus benim tam tersi açılıyorbirde regli olana kadar ağrır sokulunce de ayrı agriyor biterken bile agriyor ne biçim bi iş anlamadım migrenim de var leke felneye başladıysa heran olabilirim
Bebek geliyooooo ben burdayım diye bağırmış resmennEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Eki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Hayırlı haberler gelir inşallah canım. Kan testi verEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Amin inşallah canım şuan tek isteğim sağlıklı olması, yarın ilk iş kan tahlili vereceğim.ayy super Allah sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin canim amin bizlerede bat ne zamandı ve süreci bir daha yazar mısın yarın kan tahlili ver bence canim![]()
Yarın kesin gideceğim teste, çok teşekkür ederim canımHayırlı haberler gelir inşallah canım. Kan testi ver![]()
Ay çok heyecanlandım ben seni düşünemiyorum bileYarın kesin gideceğim teste, çok teşekkür ederim canım![]()
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahBebek geliyooooo ben burdayım diye bağırmış resmennsağlıkla gelsin
Mutluluktan öyle bir ağladım ki zavallı eşim anlamadı bile ne dediğimi korkuttum onudaAy çok heyecanlandım ben seni düşünemiyorum bile![]()
Çok sevindim hayırlı olsun İnşallah süreç güzel ilerler sağlıklq kucagınıza alırsınızEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
İnşallah şuan tek düşündüğüm bu, sağlıklı bir bebeğim olsun, hamileliğim sıkıntısız geçsin.Birde kan tahlili ile kesinleştirmem lazımÇok sevindim hayırlı olsun İnşallah süreç güzel ilerler sağlıklq kucagınıza alırsınız![]()
Güzel düşünün herşey güzel olacak dualarınızda bizede yer verin İnşallah rabbim bizede nasip eder bu heyecanıİnşallah şuan tek düşündüğüm bu, sağlıklı bir bebeğim olsun, hamileliğim sıkıntısız geçsin.Birde kan tahlili ile kesinleştirmem lazım![]()
Canım aynıyız bende adete 5 gün kala leke geldi test yaptım çizgi çıktı böyleEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Amin canım, inan bana anında dualarımda oldunuz.Allah hepimize sağlıklı bebişler ve hamilelikler nasip etsinGüzel düşünün herşey güzel olacak dualarınızda bizede yer verin İnşallah rabbim bizede nasip eder bu heyecanı![]()
aaaCanım aynıyız bende adete 5 gün kala leke geldi test yaptım çizgi çıktı böyle
aaayarın kan ver sende hemen canım
![]()