• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

IMG_1536.webp
IMG_1536.webp

Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥹🤍

Kizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
Bayram girince araya siteye giremedim bat 10 haziran ama eve gidemedim testte bulamadım. Yarın öğlen evimde olucam gider gitmez test yapıcam umarım reglim gelmez güzel haberler alırım. Tablo yapan arkadaş 8 haziran demişti ama memlekete gelince kaldı yarını bekliyorum 🤭

Sabaha regl olmuş olmazsam ben de yaparım çünkü yarın olmam gerekiyor 10 Haziran bat hep beraber güzel haberler alırız inşallah kızlar 🤲🏻
Benimde öyle çok heyecanlıyım geçen ay çok test yaptım strese girmiştim bu ay hiç yapmadım bat tarihini bekledim araya bayram girdi o sayedede zaman geçmiş oldu

kis senin ne güzel iştahın kesiliyormus benim tam tersi açılıyor 😁 birde regli olana kadar ağrır sokulunce de ayrı agriyor biterken bile agriyor ne biçim bi iş anlamadım migrenim de var leke felneye başladıysa heran olabilirim
Migren bende de var seni çok iyi anlıyorum, benim iştah olmadan 1 hafta once açılıyor son 2 gun kesiliyor regl boyunca da iştah olmuyo 😅😅 ama ağrı konusunda aynıyız özellikle benim bu ay son 3 gundur anlatamam nasıl kasıklarım ağrıyor var ya. Ondan test yaptım da boş çıktı bugunkunde gölge görür gibi oldum sonra dedim kızım olsa olurdu hayali çizgi arama 😅😅predictor early çünkü hassas baya

ayy super Allah sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin canim amin bizlerede bat ne zamandı ve süreci bir daha yazar mısın yarın kan tahlili ver bence canim 😍
Amin inşallah canım şuan tek isteğim sağlıklı olması, yarın ilk iş kan tahlili vereceğim.🥹 Bende polikistik over var.İlişki 29 mayısta oldu.Bat 14 veya 18 haziran olmam gerekiyordu.İçimden bir ses testi yap dedi.14üne bekleyemedim ve ikinci çizgiyi görünce şok oldum 🥹 bayramın birinci günü yani ilişkiden 8 gün sonra menemen yaparken kimseye kokmayan domates bana öyle bir kötü kokmuştuki anlatamam.Yanlış hatırlamıyorsam İlişkiden 5 gün sonra göğüs ağrısı ve çok kötü baş ağrısı yaşadım.Sürekli uyuma isteği vardı.Hatırladıklarım bu kadar heyecandan zor yazdım.Mutlaka hatırladıkça güncellerim 🥰

İnşallah şuan tek düşündüğüm bu, sağlıklı bir bebeğim olsun, hamileliğim sıkıntısız geçsin.Birde kan tahlili ile kesinleştirmem lazım ☺️
Güzel düşünün herşey güzel olacak dualarınızda bizede yer verin İnşallah rabbim bizede nasip eder bu heyecanı☺️

Back
X