Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldürdün vallaMutluluktan öyle bir ağladım ki zavallı eşim anlamadı bile ne dediğimi korkuttum onuda![]()
ay heyecanlandım vallaAmin inşallah canım şuan tek isteğim sağlıklı olması, yarın ilk iş kan tahlili vereceğim.Bende polikistik over var.İlişki 29 mayısta oldu.Bat 14 veya 18 haziran olmam gerekiyordu.İçimden bir ses testi yap dedi.14üne bekleyemedim ve ikinci çizgiyi görünce şok oldum
bayramın birinci günü yani ilişkiden 8 gün sonra menemen yaparken kimseye kokmayan domates bana öyle bir kötü kokmuştuki anlatamam.Yanlış hatırlamıyorsam İlişkiden 5 gün sonra göğüs ağrısı ve çok kötü baş ağrısı yaşadım.Sürekli uyuma isteği vardı.Hatırladıklarım bu kadar heyecandan zor yazdım.Mutlaka hatırladıkça güncellerim
![]()
Eki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Kızlar az önce test yaptım bata 2 gün var biliyorsunuz bir aydır burda konuşuyoruz . Tertemiz bir NEGATİF . O kadar umutla başladığım bir aydı ki bu ay negatife ağlayamadım bile . Kim bilir o testi pozitif görmek ne güzle bir duygudur , umarım yaşamak nasip olur . Bugün test yapacak diğer kızlar inşallah bu üzücü tabloyu görmez de pozitif çıkar . Adet olanlarla sonraki aylarda gebe kalma macerasına devam …
İnşallahDiğer aya nasip olsun inşallah. Unutma daha çok gençsin. İlla ki olacak bu iş. Zamanını bekliyor
Tebrikler canım benimmmEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Test yapmadın dimiTebrikler canım benimmm![]()
Hayırlısı olsun canım, her nasibin vakti vardır. Üzülme diyeceğim ama hiç bir anlam ifade etmediğini biliyorum.Kızlar az önce test yaptım bata 2 gün var biliyorsunuz bir aydır burda konuşuyoruz . Tertemiz bir NEGATİF . O kadar umutla başladığım bir aydı ki bu ay negatife ağlayamadım bile . Kim bilir o testi pozitif görmek ne güzle bir duygudur , umarım yaşamak nasip olur . Bugün test yapacak diğer kızlar inşallah bu üzücü tabloyu görmez de pozitif çıkar . Adet olanlarla sonraki aylarda gebe kalma macerasına devam …
Dün lekelenmem geldi. Adetim başlıyor. Sabah kalkınca test de yaptım negatif canım. Zaten hiç bir belirtim yoktu.Test yapmadın dimi
Öyle yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım ben daha ne yapayım ya isyan etmek istemiyorum asla ama ne ulaşılmadık şeymişHayırlısı olsun canım, her nasibin vakti vardır. Üzülme diyeceğim ama hiç bir anlam ifade etmediğini biliyorum.
Benim de öyle bence illa insan anlar hamile olduğunu , bu ay neyseki bu düşünceden çıkıp beklemeden rahatça bir ay geçireceğim temmuza bakalım artıkDün lekelenmem geldi. Adetim başlıyor. Sabah kalkınca test de yaptım negatif canım. Zaten hiç bir belirtim yoktu.
İnşallah gelecek ay müjdeli haberi alırsınKızlar az önce test yaptım bata 2 gün var biliyorsunuz bir aydır burda konuşuyoruz . Tertemiz bir NEGATİF . O kadar umutla başladığım bir aydı ki bu ay negatife ağlayamadım bile . Kim bilir o testi pozitif görmek ne güzle bir duygudur , umarım yaşamak nasip olur . Bugün test yapacak diğer kızlar inşallah bu üzücü tabloyu görmez de pozitif çıkar . Adet olanlarla sonraki aylarda gebe kalma macerasına devam …
Canım seninki yerleşme olabilir genelde 1 hafta 5 gün erken geliyormuş diye duymuştum5 gün varken geldi, ilişkiden 11 gün sonra
Geçmiş olsun canımİnşallah gelecek ay müjdeli haberi alırsın![]()
Canım testi yeni gördüm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım, inan bana anında dualarımda oldunuz.Allah hepimize sağlıklı bebişler ve hamilelikler nasip etsin![]()