Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 3. İçin niyetlendim 2. Ay bu aydı. Çok böyle hadi çocuk yapalım modunda değiliz kafamıza göre. Hatta vazgeçmiş bile olabilirim gözümde çok büyüdü hamilelik, emzirme, yeni baştan oyuncak ıvır zıvırSelamlar ben de araniza katilmak istiyorum. 2 evladimiz var nasipse 3. Istiyoruz. Su günler yumurtlama dönemim.
Nasip bakalim. Gecen ay da denedik , ama olmadi. Psikolojik mi nedir ,benim gögüslerim sisti 2 3 gün agridi bile.
Einige biseyler yediriyor musunuz ?
Kizim da korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.
Normalde ben hormon ilaci dogum kontrol ilaci kullanmiyorum.
AA yok canım sorun değilV venusunannesi hayırlısı diğer aya tekrar inşallahZ Zeyzeyyyy30300 az önce seni etiketlememişim kusura bakma karışıyor
![]()
Canım orası hiç belli olmaz kırmızıları görene kadar ufakta olsa bi umut vardır ☺ regl günü testi negatif çıkıp bi kaç gün gecikmeyle öğrenen çok insan varVivaLaJuicy
nryyy
akantus
Bahar7777
Kittycattt evetttt canlarım benden de koca bi NEGATİF .. çatlamanın 11. Günü
zaten böyle göreceğimi tahmin ediyordum artık regl bekleyip diğer aya inşallah
![]()
Amin inşallahSessizden takip ediyorum konuyu. Nolur umutsuz olmayın, çok stres yaptığınızı görüp üzülüyorum. Çok vücudunuzu dinliyorsunuz. Benim iki çocuğum var biliyorsunuz, bir de düşüğün var emin olun adet gecikmesinden başka bir belirti yok aslında. İlk kızımda çok bulantiliydim onda bile 6-7 hafta gibi başladı bulantılar, tiksinmeler. Hobi, kurs bir şeyler yapin sanırım çalışan da az grupta çok kendinize yukleniyorsunuz. Hepinizin inşallah sağlıklı bebekleri olsun. Göreceksiniz ikinci gebelikleriniz olduğunda vay be ne kolay oldu diyeceksiniz. İnşallah Allah çifter çifter nasip etsin.
Ah çiçeğim yaVivaLaJuicy
nryyy
akantus
Bahar7777
![]()
Ah bi birinci olsa ...Sessizden takip ediyorum konuyu. Nolur umutsuz olmayın, çok stres yaptığınızı görüp üzülüyorum. Çok vücudunuzu dinliyorsunuz. Benim iki çocuğum var biliyorsunuz, bir de düşüğün var emin olun adet gecikmesinden başka bir belirti yok aslında. İlk kızımda çok bulantiliydim onda bile 6-7 hafta gibi başladı bulantılar, tiksinmeler. Hobi, kurs bir şeyler yapin sanırım çalışan da az grupta çok kendinize yukleniyorsunuz. Hepinizin inşallah sağlıklı bebekleri olsun. Göreceksiniz ikinci gebelikleriniz olduğunda vay be ne kolay oldu diyeceksiniz. İnşallah Allah çifter çifter nasip etsin.
Bat aynı benimle sizin şu an ki durumunuz nedirBende de oldu böyle bir ağrı. Ama birkaç kez hissettim ve geçti sonra. Kalıcı olmadı. Normalde hiç olmazdı. O yüzden şaşırttı beni. Unutmadım o ağrıyı hala. Neden oldu anlam veremedim. Ama bende bat 16-18 haziran gibi olacak. Yani gebelikle bir bağlantı kurulabilir mi bilemedim. Ki ben yumurtlama görmedim maalesef 25 mayıstan beri![]()
VivaLaJuicy
nryyy
akantus
Bahar7777
![]()
Hiç düşünmemek elde değil ama en azından sürekli düşünmemek lazım. Yoksa günü yaklaştıkça ister istemez insan takılırAmin inşallahvalla ben çalışıyorum da yine işe yaramıyor bu kafadan atma olayını nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
![]()
En çok seni olumsuz görüyorum olacak ben bakcam 3 yıl sonra ben olmaz sanmıştım yine hamileyim yazacaksin. Hiçbir sorunun yok olmaması için bir neden yok kiAh bi birinci olsa ...
İnşallah yapabilirizHiç düşünmemek elde değil ama en azından sürekli düşünmemek lazım. Yoksa günü yaklaştıkça ister istemez insan takılır