Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adet olcakmış gibi karnım ağrıyor şuan vuruyo ara ara 6 günüm varbende elendim kızlar test yapmadan hasta oldum
Doğru söylüyorsun evet çok umutsuz ve gerginim nasıl aşıcam bilmiyorumEn çok seni olumsuz görüyorum olacak ben bakcam 3 yıl sonra ben olmaz sanmıştım yine hamileyim yazacaksin. Hiçbir sorunun yok olmaması için bir neden yok ki
Öbür ayabende elendim kızlar test yapmadan hasta oldum
Bizi de haberdar etBende erken gebelik testi aldim days.comfort die bakalim cisimin gelmesini bekliom :)
Bat aynı benimle sizin şu an ki durumunuz nedir
Evet görünüyor hayırlı olsunBen yaptim bugun boyle cikti yukleyince dağılıyor görüntü ins bellidir markasi lobuqick
Ama hemen cikmadi acaba kuruma olabilirmi ilk 1 saatteEvet görünüyor hayırlı olsun![]()
Çizgi pembe duruyor ama bilemedim bir de erken gebelik testi deneAma hemen cikmadi acaba kuruma olabilirmi ilk 1 saatte
Net çizgi görünüyor tebrik ederim laboquick pek yaniltmaz.Ben yaptim bugun boyle cikti yukleyince dağılıyor görüntü ins bellidir markasi lobuqick
Test yaptınız mı? Benim de 4-5 günüm var ama kasık ağrım da var.Benimde adet olcakmış gibi karnım ağrıyor şuan vuruyo ara ara 6 günüm var
Tebrik ederim sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallahEki Görüntüle 3602740 Eki Görüntüle 3602740
Kızlar ben dayanamadım ve az önce test yaptım.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Ins oyledir tekrar cektim bakalimNet çizgi görünüyor tebrik ederim laboquick pek yaniltmaz.
Bende de gecen ay bundan az silik çıkarmıştı ama bunda tam belli bakacagim artik duruma göre yeni test alacagim.disari cikinca