BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

ay heyecanlandım valla

Kızlar az önce test yaptım bata 2 gün var biliyorsunuz bir aydır burda konuşuyoruz . Tertemiz bir NEGATİF . O kadar umutla başladığım bir aydı ki bu ay negatife ağlayamadım bile . Kim bilir o testi pozitif görmek ne güzle bir duygudur , umarım yaşamak nasip olur . Bugün test yapacak diğer kızlar inşallah bu üzücü tabloyu görmez de pozitif çıkar . Adet olanlarla sonraki aylarda gebe kalma macerasına devam …

Diğer aya nasip olsun inşallah. Unutma daha çok gençsin. İlla ki olacak bu iş. Zamanını bekliyor

Hayırlısı olsun canım, her nasibin vakti vardır. Üzülme diyeceğim ama hiç bir anlam ifade etmediğini biliyorum.

Hayırlısı olsun canım, her nasibin vakti vardır. Üzülme diyeceğim ama hiç bir anlam ifade etmediğini biliyorum.
Öyle yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım ben daha ne yapayım ya isyan etmek istemiyorum asla ama ne ulaşılmadık şeymiş

Dün lekelenmem geldi. Adetim başlıyor. Sabah kalkınca test de yaptım negatif canım. Zaten hiç bir belirtim yoktu.
Benim de öyle bence illa insan anlar hamile olduğunu , bu ay neyseki bu düşünceden çıkıp beklemeden rahatça bir ay geçireceğim temmuza bakalım artık

İnşallah gelecek ay müjdeli haberi alırsın

Kizlar ben çocuğu once bi hastaneye goturcem gene hastalandi dönüşte test alir evde yaparim hala adet olmadım bu arada pozitif cikanlara tebrikler

Amin canım, inan bana anında dualarımda oldunuz.Allah hepimize sağlıklı bebişler ve hamilelikler nasip etsin
Canım testi yeni gördüm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin batımız aynıydı senle inşallah bende pozitif görürüm bu ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…