- 2 Mayıs 2025
- 1.693
- 897
- 38
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 gün kala röntgen çekicem diye kan vermiştim 0.200 çıktı dönerim bilmiyorum âdeti bekliyorum şu anBen beklemedeyim
Perşembe itibariyle her an adet olabilirim.
Olmazsa pazar günü test yaparım.
Siz test yaptınız mı?
Yok canım yapmadım ben gecikme olmadan test yapma taraftarı değilim pek. Bikaç kez aynı hatayı yaptım üzülen yine ben oldum. Bakalım haftaya pazartesi olmazsam ki büyük ihtimal olcam gibi duruyor o zaman yaparım ☺Test yaptınız mı? Benim de 4-5 günüm var ama kasık ağrım da var.
inşallah değildirBenimde adet olcakmış gibi karnım ağrıyor şuan vuruyo ara ara 6 günüm var
inşallah değildirBenimde adet olcakmış gibi karnım ağrıyor şuan vuruyo ara ara 6 günüm var
kis kandirabilirsem yada kaçak olursa o zaman ancakÖbür aya![]()
Evet ben de olmadım hâlâ negatif gördükten sonra da regl beklemek zor geliyor
Bende dün akşam ki lekelenme ardından hala bekliyorum gelen giden yok. Sabah laboquick marka test yaptım tertemiz negatif çıktı. Olsa bitse önümüze bakalım.Evet ben de olmadım hâlâ negatif gördükten sonra da regl beklemek zor geliyor![]()
Yeni ekip tam gaz hazır hahshahah
Kadro çoğalıyor moral motivasyon oluruz birbirimize
Kuruma cikardi mi ben de ekledim ya 1 saat sonra gördüm lonBende dün akşam ki lekelenme ardından hala bekliyorum gelen giden yok. Sabah laboquick marka test yaptım tertemiz negatif çıktı. Olsa bitse önümüze bakalım.
Yok bende kuruma çıkarmadı sabah 8’de yaptım hala tertemiz bembeyazKuruma cikardi mi ben de ekledim ya 1 saat sonra gördüm lon
Boyle oldu durdukca ben dunde yaptim tertemiz dünkü yaptigim bugunku boyle oldu bir gunde degisir misimge43 bende çıkardı ama bi arkadaşta da bir saat sonra çizgiyle testi tekrarlayıp hamile olduğunu öğrenmişti umarım kuruma değildir