Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bebe time a helal olsun kuruma çizgisi bile çıkarmadı vallaYok bende kuruma çıkarmadı sabah 8’de yaptım hala tertemiz bembeyaz
Kızlar kocalarımıza arı sütü mi yedirsek ya biz de bal çörek otu yapsak
Hayırlı olsun tebrik ederimmmmKızlar bende 2 tane test vardı.
Bugün yaşadığım bel ağrısı
Ve hissettiğim tuhaf değişiklikler sonucu ben de test yapayım dedim şimdi ve yaptım
Eki Görüntüle 3602877
Predictor early
İnşallah canım ama bunlar reglimin ayak sesleriinşallah değildir
Ogluma yediriyorum ari sutu istahi acilsin diye:)Bilmiyorum önüme çıkıyor o da kavanozda bir şey spremi güçlendiriyormuş trednyolda var ondan alsam dedim ben kocam da hiç yeme öyle şeyler ya keçiboynuzunu yedirene kadar çatladım![]()
Benimde sat 14 mayis testler negatif gösteriyor hala adet olmadim bekliyorum ama ara ara kasik agrilarim oluyorKızlar normalde 9 u yani dün bat günümdü gelen giden yok dün test yaptım negatifti bariz bugün test yaptım sipsilik çizgi gördüm markasına güvenmedim duratestdi başka marka buldum aldım onda da ipince çizgi gördüm ama karnım da ağrıyo gibi regl olacak gibi hissediyorum yumurtlama günüm 28 mayıs çatlama 29 mayıstı
En son adetim de 11 mayıs
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah ☺Kızlar bende 2 tane test vardı.
Bugün yaşadığım bel ağrısı
Ve hissettiğim tuhaf değişiklikler sonucu ben de test yapayım dedim şimdi ve yaptım
Eki Görüntüle 3602877
Benim 3 gün önce senden ama bilemedimBenimde sat 14 mayis testler negatif gösteriyor hala adet olmadim bekliyorum ama ara ara kasik agrilarim oluyor