- 2 Mayıs 2025
- 1.693
- 897
- 38
- 27
Evet evet hem hassas hem de sorunsuzNormal kaset testi demi laboquick?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet hem hassas hem de sorunsuzNormal kaset testi demi laboquick?
Ben onu saklamak için alıyorum pozitif olursa diyelaboquickten şaşmayın ilk gebeliğimde beta 17 iken bile silik çizgi çıkarmıştı. Bence o erken gebeliklere hiçç gerek yok.
Evet tüm tuşlara basalım. Ben keçiboynuzu pekmezi aldım. Havuç, %80 bitter çikolata, kabak çekirdeği, badem, muz, kırmızı et takviyeli besleyeceğim. Kendime de avakado, incir, çörekotu falan düşünüyorum. Mutlaka folik asit takviyelerinizi de kullanın. Yumurta kalitesine etkisi olur onun da, gerisi allahtan.Kızlar kocalarımıza arı sütü mi yedirsek ya biz de bal çörek otu yapsak
Aaaa maşallah hayırlı olsunKızlar bende 2 tane test vardı.
Bugün yaşadığım bel ağrısı
Ve hissettiğim tuhaf değişiklikler sonucu ben de test yapayım dedim şimdi ve yaptım
Eki Görüntüle 3602877
Ama bizim son iliski tatihimiz 27 mayis gec dollenme yumurtlasam bile olamazdiki degilmi yanlismi biliyorumKittycattt geç yumurtlama görmüş olabilirsin o yüzden de regl tarihini ileri atar. İşte bu yüzden ovilasyon takibi yapılmalı
![]()
Aynı senin gibi benimde birebir. Adetim de gelmedi test de negatif beklemedeyimKızlar normalde 9 u yani dün bat günümdü gelen giden yok dün test yaptım negatifti bariz bugün test yaptım sipsilik çizgi gördüm markasına güvenmedim duratestdi başka marka buldum aldım onda da ipince çizgi gördüm ama karnım da ağrıyo gibi regl olacak gibi hissediyorum yumurtlama günüm 28 mayıs çatlama 29 mayıstı
En son adetim de 11 mayıs
Bende ilk gebeliğim de onunla öğrendim 25 civarıydı değerim ve silik çıkmıştı test. Laboquicke güveniyorum.laboquickten şaşmayın ilk gebeliğimde beta 17 iken bile silik çizgi çıkarmıştı. Bence o erken gebeliklere hiçç gerek yok.
NolcakkAynı senin gibi benimde birebir. Adetim de gelmedi test de negatif beklemedeyim![]()
Şuan kadın doğumcumun önerdiği vifolic markasını kullanıyorum. Öncesinde folicus ve nutraxin markaları da kullandım.akantus hangi folik asiti kullanıyorsunuz bende alayım bu ay daha başlamamıştım
Kaç gün geçtiKizlar ben nie adet olmadim ya kafama takiliyor ufff testler negatif adet olamadim hala olsamda kurtulsam şu ikilemden sıkıldım artik
Dün biraz lekelenme oldu adetim başlıyor sandım arkası gelmedi. Bat günüm bugün bekliyorum gün içinde sökülür belki. Sökülmezse 1-2 gün sonra testi tekrarlarım.Nolcakk
Al benden de o kadar bacımKizlar ben nie adet olmadim ya kafama takiliyor ufff testler negatif adet olamadim hala olsamda kurtulsam şu ikilemden sıkıldım artik
akantus hangi folik asiti kullanıyorsunuz bende alayım bu ay daha başlamamıştım