• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar kocalarımıza arı sütü mi yedirsek ya biz de bal çörek otu yapsak
Evet tüm tuşlara basalım. Ben keçiboynuzu pekmezi aldım. Havuç, %80 bitter çikolata, kabak çekirdeği, badem, muz, kırmızı et takviyeli besleyeceğim. Kendime de avakado, incir, çörekotu falan düşünüyorum. Mutlaka folik asit takviyelerinizi de kullanın. Yumurta kalitesine etkisi olur onun da, gerisi allahtan.

Kızlar normalde 9 u yani dün bat günümdü gelen giden yok dün test yaptım negatifti bariz bugün test yaptım sipsilik çizgi gördüm markasına güvenmedim duratestdi başka marka buldum aldım onda da ipince çizgi gördüm ama karnım da ağrıyo gibi regl olacak gibi hissediyorum yumurtlama günüm 28 mayıs çatlama 29 mayıstı
En son adetim de 11 mayıs
Aynı senin gibi benimde birebir. Adetim de gelmedi test de negatif beklemedeyim🤔

laboquickten şaşmayın ilk gebeliğimde beta 17 iken bile silik çizgi çıkarmıştı. Bence o erken gebeliklere hiçç gerek yok.
Bende ilk gebeliğim de onunla öğrendim 25 civarıydı değerim ve silik çıkmıştı test. Laboquicke güveniyorum.

Kızlar benim adet tarihim bugün daha olmadım ağrı falan da yok. Evde bir tane artimed kaset var . Acaba gidio erken gebelik alsam mı yarını mı beklesem. İdrar seyrelme olayı kafamı karıştırdı

akantus akantus hangi folik asiti kullanıyorsunuz bende alayım bu ay daha başlamamıştım

Ben de cevap vereyim buna.
2 hamileliğimden önce de orzax ocean methly folat kullanmıştım.
Öncesinde alıp aylarca kullanıyorum.
Doktorlar da onaylamıştı bu markayı.
Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca da kullandım.

Bir de aynı markanın çörek otu yağı kapsülünü 2 şişe bitirdim. Eşime de d vitamini ve multivitamin kullandırdım.

Ayrıca d vitamini, demir, magnezyum, omega 3 de alıyorum aylardır.

Bunları da hamile kalmak isteyip kalamayan ve tam aşılama yapacakken bi anda kendiliğinden hamile kalan arkadaşımdan öğrenmiştim.
Kendisi 38 yaşında doğurmuştu üstelik.

Belki faydalanmak isteyen olur diye yazdım.

Back
X