• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kittycattt Kittycattt son ilişki 27 mayısta olduysa ve sonrasında olmadıysa yumurtlamada diyelim ki 1 haziranda oldu ihtimal olabilir spermler vücutta canlı kalabiliyor ama 2 Haziran 3 Haziran yumurtlama olduysa regl olmaman normal şuan. Test yapsaydın bilirdik aslında ama akıntı vs takip ettin mi hiç

Kittycattt Kittycattt son ilişki 27 mayısta olduysa ve sonrasında olmadıysa yumurtlamada diyelim ki 1 haziranda oldu ihtimal olabilir spermler vücutta canlı kalabiliyor ama 2 Haziran 3 Haziran yumurtlama olduysa regl olmaman normal şuan. Test yapsaydın bilirdik aslında ama akıntı vs takip ettin mi hiç
Aaaaa aydinlandim suan akintilarim oldu 1 haziran ve o dönem adete 4 gun kala akinti kesildi. Gerci bende pco varya yumurtlama duzensiz de olabilir adetlerimde bir ay 27 bir ay 28 bir ay 26 gun oluyor.

A aydk ne cok sey biliosunuz kiz:) bir gebelik gecirdim hic bilmiom bunlari hamile kalamadigim donem bile hic arastirmadim cok usengec bi yapim varda:)

Evet tüm tuşlara basalım. Ben keçiboynuzu pekmezi aldım. Havuç, %80 bitter çikolata, kabak çekirdeği, badem, muz, kırmızı et takviyeli besleyeceğim. Kendime de avakado, incir, çörekotu falan düşünüyorum. Mutlaka folik asit takviyelerinizi de kullanın. Yumurta kalitesine etkisi olur onun da, gerisi allahtan.
Takviye ala ala bi hal oldum valla kaç sene oldu bana hiç bi faydası olmadı 😞 2 aydır içimden muz ağacı çıkıcak nerdeyse😁 o derece muz yiyorum avokado da denedim ama migrenim olduğu için aşırı tetikledi baş ağrılarımı bırakmak zorunda kaldım

Kızlar yarın ben de doktora gidiyorum tüp bebek için. Bana şans dileyin..🤗
Ee bu ay da beraber miyiz :) Ben çok isterim. Hatta başka tüp bebek planlayan varsa eşlik ederiz birbirimize.
Tabiki buradayız ❤️❤️ her şey gönlünce olsun kolaylıkla güzel haberle gel ☺️❤️

Ben de cevap vereyim buna.
2 hamileliğimden önce de orzax ocean methly folat kullanmıştım.
Öncesinde alıp aylarca kullanıyorum.
Doktorlar da onaylamıştı bu markayı.
Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca da kullandım.

Bir de aynı markanın çörek otu yağı kapsülünü 2 şişe bitirdim. Eşime de d vitamini ve multivitamin kullandırdım.

Ayrıca d vitamini, demir, magnezyum, omega 3 de alıyorum aylardır.

Bunları da hamile kalmak isteyip kalamayan ve tam aşılama yapacakken bi anda kendiliğinden hamile kalan arkadaşımdan öğrenmiştim.
Kendisi 38 yaşında doğurmuştu üstelik.

Belki faydalanmak isteyen olur diye yazdım.
Ama bunları lütfen hekime danışmadan kullanmayın , mutlaka dahiliyede değerlerinizi kontrol ettirin Tsh yüksek çıktı gebelik için ve d vitaminim yerlerde doktor bu değerle olmaması çok normal dedi lütfen önce muayene olun

Takviye ala ala bi hal oldum valla kaç sene oldu bana hiç bi faydası olmadı 😞 2 aydır içimden muz ağacı çıkıcak nerdeyse😁 o derece muz yiyorum avokado da denedim ama migrenim olduğu için aşırı tetikledi baş ağrılarımı bırakmak zorunda kaldım
Çok haklısın, bu takviyeleri hamilelik dönemi değil sürekli dengelemek gerek ama işte yumurta kapıya dayanmadan olmuyor hahahahA🤣🤣

Çok haklısın, bu takviyeleri hamilelik dönemi değil sürekli dengelemek gerek ama işte yumurta kapıya dayanmadan olmuyor hahahahA🤣🤣
Valla ben şimdi baktırdım d vitamini o kadar kötü çıktı ki bu gebeliği engeller dedi Tsh da gebelik için yüksek çıktı

Kittycattt Kittycattt benimde bitane zorunlu kürtajım oldu ondan sonra öğrendim😅 ben acile gidip adetim on gün gecikti karnım çok ağrıyor diyorum beta bakıyorlar 😅😅 nryyy nryyy tsh troid oluyor demi😔

Back
X