• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Valla ben şimdi baktırdım d vitamini o kadar kötü çıktı ki bu gebeliği engeller dedi Tsh da gebelik için yüksek çıktı
D vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canım

D vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canım
Hatta yumurtlamanı bile etkiliyor diye biliyorum. Mutlaka eksik yüksek hangi değerlerin varsa dengele onları🌸

Evet şimdi aldım zaten ilaçlarımı ☺️☺️

Bak bunda var

Eklentiler

• 1000165453.webp
    1000165453.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000165450.webp
    1000165450.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 34
simge43 simge43 işte benim iki gün önce kuruma çıktı bugün yaptım negatif çıktı. O yüzden kuruma olabilir dedi. Regl gelmezse tekrar yap 😔

Back
X