• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

P pluviophilep7 tebrik ederimmm💐💐💐 yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü acaba belirtileriniz neydi
Açıkçası hiç belirtim yoktu. Sadece göğüslerim çok ağrıyodu o da bugün azalmıştı. Reglimin bugün gelmesi lazımdı. Onun dışında dün midem bulandı ama üşüttüm diye düşündüm çünkü erken . Yumurtlama üstünde 13-14 gün geçmiş olması lazım.

VivaLaJuicy VivaLaJuicy kız senin belirtileri de söyleeee
nryyy nryyy troid ilacını benim arkadaş hamileyken bile kullanıyor

Belirtileri söyleyeyim. Bir de hatırlatayım benim laboquick ovülasyon testim hiç pik olmadı.
Ama ben yumurtlama sürecini anladım ztn vücudumdaki değişikliklerden. Sadece o süreçte 1 kez nispeten belirgin bir çizgi çıkarmıştı test ama t çizgisi hiç kopkoyu olmamıştı.

Belirtiler şöyle; göğüslerim çok hassas. Normalde olduğundan fazla. Göğüs ucunu biraz sıkınca çok ilginç bir acı yaşıyorum.
Bu sadece hamileliklerimde oldu yani.

Bu sabah yaşadığım yoğun hissedilen garip bir bel ağrısı var. Ara ara geliyor. Ağrı yapıyor baya. Yani sürekli olsa çok kötü olurdu. İyi ki gelip geçiyor.

Sanki midem bulanıyormuş da fenalaşacakmışım gibi bir his yaşadım işteyken bugün. Hatta dedim fenalaşsam kime söylerim ilk. Üstelik bir şey yiyip içmiştim. Tatlı tuzlu falan. Açlıktan değildi yani. Ama geçti sonra.
O durum zaten testi yapmaya itti beni. Yoksa pazar gününü bekleyecektim.

Bence hamile olan bunu hissediyor büyük ölçüde.

Bir de kızımın doğum gününde yediğimiz çikolatalı krokanlı pastanın hayalini kuruyordum bir süredir. Bence bu yoğun yeme isteği de bir belirti oldu.

Mesajlara yetişemedim hastanede olunca ☺️ hamilelik haberi alan arkadaşlarımı tebrik ederim , sağlıkla ilerler inşallah ❤️

Back
X