• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

İnşallah canım umutlanmak istemiyorum sonrasında çok kötü oluyorum çünkü.Evde ovulasyon testi vardı onu yapayım dedim adetime 4 gün var zaten

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Adetime 4 varken 10.06.2025 tarihinde kan verdim bazı belirtilerden dolayı dayanamadım. Bat 14 Haziran. Daha öncelerde adetim gecikmesine rağmen <0.6 geliyordu ama dün 0.72 çıktı ilk kez bu değeri gördüm her seferinde aynı değer geliyordu aynı kurumda yaptırıyordum. Sizce artma olur mu 2 gün sonra tekrar vermeyi düşünüyorum. Çok ümitliyim nedense :)
Benim geçen ay <0.01 di 1 hafta sonra 5.92 oldu 2 gün sonra geri 3 e düştü. Bu tarz ölçümler olabiliyor. 0.01 ve 3 değerleri özelde 5.92 acilde çıkmıştı. Hastanelerde farklıydı benim o zaman. Dün özelde yaptım 478 çıktı çok şükür. Şenin durumumda belli olmaz 4 gün içinde değişebilir. Bu tarz şeylerle karşılaştım beta değeri farklılaşıp hamile olduğunu öğrenen. Ama dalgalanmada olabilir. Allahtan ümit kesilmez ümitli olmak lazım 🙏

8.gün daha çıkmaz dün bi tane denemiştim negatifti ama bende pcos var lh dalgalanması olabiliyor

Benim geçen ay <0.01 di 1 hafta sonra 5.92 oldu 2 gün sonra geri 3 e düştü. Bu tarz ölçümler olabiliyor. 0.01 ve 3 değerleri özelde 5.92 acilde çıkmıştı. Hastanelerde farklıydı benim o zaman. Dün özelde yaptım 478 çıktı çok şükür. Şenin durumumda belli olmaz 4 gün içinde değişebilir. Bu tarz şeylerle karşılaştım beta değeri farklılaşıp hamile olduğunu öğrenen. Ama dalgalanmada olabilir. Allahtan ümit kesilmez ümitli olmak lazım 🙏
Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Diğer aylarda benimde gecikmelerim olmasına rağmen her zaman <0.6 geliyordu ve hep aynı kurumda yaptırdım. Bu ay erken verdim çıkmaz dediler nedense içimden vermek geldi yumurtlamadan sonrada 10. Gün oluyordu dün belki ondan sebep görülmemiştir diye umut ediyorum ama 0.72 görmekte umut verdi nedense. Yarın tekrarlayacağım aynı kurumda 2 kat artış varsa takip edeceğim

kızlar herkese selam günlerdir yazışmalarınızı takip ediyorum. ben de bu aydan çok ümitliyim normalde regl günüm bugün ama hiç belirtim yok gelmedi stresten de olabilir gibi. şubat ayında bi kaybım olmuştu o yüzden çok stres yapıyorum . test yapmaya da korkuyorum. 1 haftadır belirtilerim vardı bugün sanki hepsi kayboldu. aramızda bu ay gebe kalan şanslılar var hepsini tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤ bize de dua edin darısı başımıza

Selam kızlar benim reglden hala ses yok. Kimyasal oluyor olabilir mi? Testte pozitif çıkmadı dün.

Tekrar denesen bugün , elinde test var mı balım
Testim var da şöyle bir şey okudum. Eğer o pazartesi gecesi yaşadığım şey implantasyon kanaması ise kanda betanın çıkması 48-72 saat sonra oluyormuş. İdrar testi ile yapacağım için en az iki gün beklemek istedim. Cuma sabaha kadar reglim gelmezse cuma sabah testi tekrarlayacağım bakalım🤔

Adete 4 gün kaldı hevesliydim ama baş ağrım hafif başlayınca tüm hevesim umudum kırıldı gerçi hoş tam yumurtlama da görmemiştim 🫢 Hayıt suyu aldım bu defa olursam adet ona başlıcam kullanan var mı aranız da arkadaşlar

Back
X