- 21 Nisan 2025
- 96
- 27
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim tebrikler sağlıkla kucağına ai inşallahTakvimden takip etmiştim sadece 30-31 mayıs gösteriyordu.
Benim geçen ay <0.01 di 1 hafta sonra 5.92 oldu 2 gün sonra geri 3 e düştü. Bu tarz ölçümler olabiliyor. 0.01 ve 3 değerleri özelde 5.92 acilde çıkmıştı. Hastanelerde farklıydı benim o zaman. Dün özelde yaptım 478 çıktı çok şükür. Şenin durumumda belli olmaz 4 gün içinde değişebilir. Bu tarz şeylerle karşılaştım beta değeri farklılaşıp hamile olduğunu öğrenen. Ama dalgalanmada olabilir. Allahtan ümit kesilmez ümitli olmak lazımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Adetime 4 varken 10.06.2025 tarihinde kan verdim bazı belirtilerden dolayı dayanamadım. Bat 14 Haziran. Daha öncelerde adetim gecikmesine rağmen <0.6 geliyordu ama dün 0.72 çıktı ilk kez bu değeri gördüm her seferinde aynı değer geliyordu aynı kurumda yaptırıyordum. Sizce artma olur mu 2 gün sonra tekrar vermeyi düşünüyorum. Çok ümitliyim nedense :)
ay gebelik olabilir bu bi denesene test alıp canım hadi inşallahBugün yumurtlama üzerinden 8 gün geçti ovulasyon testim bu şekilde 2.yumurtlama olabilir mi
Adetine 4 gün varsa yarın bı gebelik testi yapabilirsinizİnşallah canım umutlanmak istemiyorum sonrasında çok kötü oluyorum çünkü.Evde ovulasyon testi vardı onu yapayım dedim adetime 4 gün var zaten
Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim geçen ay <0.01 di 1 hafta sonra 5.92 oldu 2 gün sonra geri 3 e düştü. Bu tarz ölçümler olabiliyor. 0.01 ve 3 değerleri özelde 5.92 acilde çıkmıştı. Hastanelerde farklıydı benim o zaman. Dün özelde yaptım 478 çıktı çok şükür. Şenin durumumda belli olmaz 4 gün içinde değişebilir. Bu tarz şeylerle karşılaştım beta değeri farklılaşıp hamile olduğunu öğrenen. Ama dalgalanmada olabilir. Allahtan ümit kesilmez ümitli olmak lazım![]()
Cuma nöbetçiyim hastanede beta baktırmayı düşünüyorum kanda.Korkuyorumda bi yandan bakalım yarın yine lh testi yaparım silik çıkarsa zaten yumurtlama dır yada lh dalgalanması hayırlısı olsunAdetine 4 gün varsa yarın bı gebelik testi yapabilirsiniz
İnşallah güzel haberler alırsınCuma nöbetçiyim hastanede beta baktırmayı düşünüyorum kanda.Korkuyorumda bi yandan bakalım yarın yine lh testi yaparım silik çıkarsa zaten yumurtlama dır yada lh dalgalanması hayırlısı olsun
Tekrar denesen bugün , elinde test var mı balımSelam kızlar benim reglden hala ses yok. Kimyasal oluyor olabilir mi? Testte pozitif çıkmadı dün.
Testim var da şöyle bir şey okudum. Eğer o pazartesi gecesi yaşadığım şey implantasyon kanaması ise kanda betanın çıkması 48-72 saat sonra oluyormuş. İdrar testi ile yapacağım için en az iki gün beklemek istedim. Cuma sabaha kadar reglim gelmezse cuma sabah testi tekrarlayacağım bakalımTekrar denesen bugün , elinde test var mı balım