BAT ne zamandı? Belirtiler yanıltıcı olabilir onlara takılıp stres olmayın, her ay değişiyorseffaf uzayan akinti dönemi gecti ayın 23 civarinda ve öncesinde gelmişti sonra durdu ama hemen hemen hergun kasik agrisi çekiyorum daha önceden hiç böyle olmamıştı adet olacağım zaman bile ne karın ağrısı nede kasik agrisi olurdu başım ağrıdı önden bir kaç güne olurdum geçen ay hiç biri olmadı pat diye hasta oldum bu ay da böyle işte kasik ağrıları var inceden sizliyor
12 mayıs yok belirtilere bakmıyorum ama böyle hergun kasik agrisida neden oldu diye de düşünüyorum acikcasiBAT ne zamandı? Belirtiler yanıltıcı olabilir onlara takılıp stres olmayın, her ay değişiyor
23-25 Mayıs civarı yumurtlama döneminiz olabilir. Değerlendirdiyseniz ve tuttuysa belki gebelik belirtileri de olabilir12 nisan ve 12 mayista hasta olmustum takvime göre 8 haziran diyor ne zaman yapsam acaba test içim içimi yiyor kaşıklar dolgunluk nasil birsey bende hiçbir zaman olmadı yada ben anlamıyorum
Test için daha çok erken tuttuysa bile henüz idrarda çıkmaz12 nisan ve 12 mayista hasta olmustum takvime göre 8 haziran diyor ne zaman yapsam acaba test içim içimi yiyor kaşıklar dolgunluk nasil birsey bende hiçbir zaman olmadı yada ben anlamıyorum
ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor23-25 Mayıs civarı yumurtlama döneminiz olabilir. Değerlendirdiyseniz ve tuttuysa belki gebelik belirtileri de olabilir
ay23-25 Mayıs civarı yumurtlama döneminiz olabilir. Değerlendirdiyseniz ve tuttuysa belki gebelik belirtileri de olabilir
sabretmeyi denicem artık başka çarem yokTest için daha çok erken tuttuysa bile henüz idrarda çıkmazEn erken 5 haziranı bekleyin derim. Hatta dayanabilirseniz 8 Haziran bile olur
İnşallah olur benim de uzayan akıntı bugün bitti bekleyeceğizseffaf uzayan akinti dönemi gecti ayın 23 civarinda ve öncesinde gelmişti sonra durdu ama hemen hemen hergun kasik agrisi çekiyorum daha önceden hiç böyle olmamıştı adet olacağım zaman bile ne karın ağrısı nede kasik agrisi olurdu başım ağrıdı önden bir kaç güne olurdum geçen ay hiç biri olmadı pat diye hasta oldum bu ay da böyle işte kasik ağrıları var inceden sizliyor
Allah herkesin gönlüne göre versin canimİnşallah olur benim de uzayan akıntı bugün bitti bekleyeceğiz
AmiiiinAllah herkesin gönlüne göre versin canim
Amin canım inşallahAllah yardımcımız olsunbiz memleketten baya uzaktayız
Eğer şüpheniz varsa bir kaç gün sonra yeniden test yapınKızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of
Regl gününde iseniz ve olmadıysanız testte en azından silik çıkmasını beklerdim ben olsam. Yinede başka marka ile tekrarlayın isterseniz testiKızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of
birkaç gündür karnımda ağrı oluyor adet olacakmışım gibi psikolojik de olabilir bilmiyorum onun dışında pek bir şey yokOoo sizin çok az kalmışBelirtileriniz var mı?
Testi ne zaman yapacaksınızbirkaç gündür karnımda ağrı oluyor adet olacakmışım gibi psikolojik de olabilir bilmiyorum onun dışında pek bir şey yok
Canım bende yumurtlamadan sonra akıntı durmuştu bugün krem rengi daha koyu ve sürekli gelen bir akıntı gelmeye başladıRegl gününde iseniz ve olmadıysanız testte en azından silik çıkmasını beklerdim ben olsam. Yinede başka marka ile tekrarlayın isterseniz testi
Merhaba adetiniz geçtiyse olsa testte çıkardı diye düşünüyorum ama yarın tekrar test yapın istersenizKızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of
Bence değil öncesi akıntı için çok erken , gebelik de olabilie bilemiyorumCanım bende yumurtlamadan sonra akıntı durmuştu bugün krem rengi daha koyu ve sürekli gelen bir akıntı gelmeye başladıregl öncesi akıntı mı acaba dahada 10 gün var ama bilemedim ya
Korkuyorum ama hayırlısı olsun tabiki sağ ol canımBence değil öncesi akıntı için çok erken , gebelik de olabilie bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?