İnşallah bebistir o his annesiOna anlatınca rahatlıyorum açıkçasıtarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun test yapınca da ona atacağım hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen
İnşallah canımİnşallah bebiş dolduruyordur
Eyvah gerçekten 2 hafta nasıl geçecek yaİlk sonucu senden bekliyoruzD Delaljiyan Şimdi bize zaman geçmek bilmez yumurtlamadan sonra, kafayı dağıtmak lazım
Allahtan araya bayram falan giriyor da yine biraz zaman geçecekEyvah gerçekten 2 hafta nasıl geçecek ya
Bizim bayram bile yok eşim o gün nöbetçi gurbette kimsesiz geçiyorAllahtan araya bayram falan giriyor da yine biraz zaman geçecek
Benim 12 Haziran su an tam 15 gün kaldı ama sanırım 10 Haziranda test yaparım zaten direk kaset test yapıcamBenim BAT 14 Haziran gözüküyor uygulamada ama testlere göre yumurtlama ardından 14 gün ekleyince 10 Hazirana denk geliyor. Bende 10 Haziranı bekleyeceğim inşallah çok büyük bir belirti vs yaşamazsam.
Eşin asgari personel mi? Rabbim kolaylık versin, gurbetlik zordurBizim bayram bile yok eşim o gün nöbetçi gurbette kimsesiz geçiyor
Ben bir haftayı geride bıraktım ama bu hafta beklemek daha zor geliyor inanın ama sabırlı olmakta fayda varİlk sonucu senden bekliyoruzD Delaljiyan Şimdi bize zaman geçmek bilmez yumurtlamadan sonra, kafayı dağıtmak lazım
Evet eşim askerEşin asgari personel mi? Rabbim kolaylık versin, gurbetlik zordurİnşallah yavrun sana bayramı gurbetliği unuttursun
Ay inşallah ya izne gideceğiz bir ay sonra herkese orda sürpriz yaparımBen bir haftayı geride bıraktım ama bu hafta beklemek daha zor geliyor inanın ama sabırlı olmakta fayda varumarım hepimiz çok güzel haberler alırız kızlar
Hep birlikte sabredeceğizBen bir haftayı geride bıraktım ama bu hafta beklemek daha zor geliyor inanın ama sabırlı olmakta fayda varumarım hepimiz çok güzel haberler alırız kızlar
Bende gurbetteyim zor geçiyor günlerBizim bayram bile yok eşim o gün nöbetçi gurbette kimsesiz geçiyor
Bende geçen ay anneler gününe sürpriz yaparım dedim nasip olmadı. Bu ay babalar gününü bekliyor sanırımAy inşallah ya izne gideceğiz bir ay sonra herkese orda sürpriz yaparım
Anneler gününü hatırlamak istemiyorum o gün adet olmuştum akşama kadar ağladımBende geçen ay anneler gününe sürpriz yaparım dedim nasip olmadı. Bu ay babalar gününü bekliyor sanırım
Sizin de mi görev sebebiyleBende gurbetteyim zor geçiyor günler
BendeÇok umutluyum bu gruptan
EvetSizin de mi görev sebebiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?