• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Testim var da şöyle bir şey okudum. Eğer o pazartesi gecesi yaşadığım şey implantasyon kanaması ise kanda betanın çıkması 48-72 saat sonra oluyormuş. İdrar testi ile yapacağım için en az iki gün beklemek istedim. Cuma sabaha kadar reglim gelmezse cuma sabah testi tekrarlayacağım bakalım🤔
Eğer sabredebilirsen bence de en doğrusu o 🌸 adet günü mü gelmişti canım leke

Adete 4 gün kaldı hevesliydim ama baş ağrım hafif başlayınca tüm hevesim umudum kırıldı gerçi hoş tam yumurtlama da görmemiştim 🫢 Hayıt suyu aldım bu defa olursam adet ona başlıcam kullanan var mı aranız da arkadaşlar
Kullanan çok duydum ama ben kullanmadım canım baya faydasını gören var

Hala umut var bence ❤️ çünkü sökülmesi gerekirdi şimdiye kadar
Acaba ovülasyonları mı yanlış yorumladım dedim. Birkaç gün daha devam etsemiydim kafamda deli sorular😅 Neyse nasipte ne varsa o, bu ay olmayacaksa vardır bir hayır diyelim napalım. Regl olursam güncellerim buraya

Kullanan çok duydum ama ben kullanmadım canım baya faydasını gören var
Ben bu ay rahim sülüğü yaptırmıştım ama net yumurtlama görmedim artık dedim adet olunca bir de Hayıt suyu denerim dedim de bakalım faydasını göreni bende okudum bayağı da inşallah olur ya artık tek tüplüyüm bir de

Ben bu ay rahim sülüğü yaptırmıştım ama net yumurtlama görmedim artık dedim adet olunca bir de Hayıt suyu denerim dedim de bakalım faydasını göreni bende okudum bayağı da inşallah olur ya artık tek tüplüyüm bir de
Gebe kalmak için tek tüp yeterli ❤️ inşallah tez zamanda sağlıkla olsun 🌸❤️

Gebe kalmak için tek tüp yeterli ❤️ inşallah tez zamanda sağlıkla olsun 🌸❤️
Ama dış gebelik yaşadım ya ben bir de oda sağ tüpten ve benim de sağ açık sol kapalı mübarek hepsi ters 😅 ya bir de maşaAllah sen burda herkesi motive ediyorsun ya okuyorum da böyle çok olumlusun hayran kaldım 🥰

Ama dış gebelik yaşadım ya ben bir de oda sağ tüpten ve benim de sağ açık sol kapalı mübarek hepsi ters 😅 ya bir de maşaAllah sen burda herkesi motive ediyorsun ya okuyorum da böyle çok olumlusun hayran kaldım 🥰
Rahim filmi çekildiniz mi kapalı tüpler o şekilde açılabiliyor ❤️ ayyy bana çok negatifsin gerginsin diyenler dolu burda 😂

Rahim filmi çekildiniz mi kapalı tüpler o şekilde açılabiliyor ❤️ ayyy bana çok negatifsin gerginsin diyenler dolu burda 😂
Rahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falan 🫢😅 hadi yaaa ben burda yorumlarını okuyunca gayet pozitif bir kişilik gördüm herkesi de olumlu düşünmeye iten birini gördüm yani ne bilim kim dedi sana negatifsin diye ayıp etmişler 😂

nryyy nryyy pardon 28 yumurtlama gördüysen yazacaktım bugün olman lazım yumurtlamadan hesaplanıyor çatlamadan değil ya 💐🤦🏻‍♀️ akantus akantus ben 29 yumurtlama gördüm 30 çatlama. 29na göre hesaplayınca yarın olmam lazım ama bi gelecek gibi bi gelmeyecek gibi 😡

Biliyorum ama yalancı pozitif olarak görmedim hemen mi atıldı vücuttan iğne etkisi
En erken 10 gün en geç 17 18 günde iğnenin etkisi geçiyor canım ben çatlatma iğnesinin 12. gününde regl olmuştum 2 ay önce. Demekki sizde erken geçmiş etki.

Back
X