• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Rahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falan 🫢😅 hadi yaaa ben burda yorumlarını okuyunca gayet pozitif bir kişilik gördüm herkesi de olumlu düşünmeye iten birini gördüm yani ne bilim kim dedi sana negatifsin diye ayıp etmişler 😂
Hamile olamayınca üzülüyorum ondan öyle diyorlar da napıyım ağlıyorum yani mutlu olacak değilim ya haliyle korkuyorum da ☺️Allah hepimize kolaylıkla nasip etsin ❤️

Yarın bat , dün tert yaptım negatifti adeti bekliyorum ☺️ bu arada profilini mi değiştirdin canım tanıyamadım bir an ya 😂
Evet canım kendi resmim vardı değiştirdim malum özel konular konuşuyoruz dışarıdan da bakanlar oluyor diye öyle bi değişiklik yaptım 😁 benimde son 5 gün kaldı ama bende adet bekliyorum dün ovülasyon yaptım ikinci çizgi çıkmadı bile bırak pik görmeyi.

nryyy nryyy pardon 28 yumurtlama gördüysen yazacaktım bugün olman lazım yumurtlamadan hesaplanıyor çatlamadan değil ya 💐🤦🏻‍♀️ @akantus ben 29 yumurtlama gördüm 30 çatlama. 29na göre hesaplayınca yarın olmam lazım ama bi gelecek gibi bi gelmeyecek gibi 😡
Bilmiyorum zaten gecikir benim hep ya inşallah bir kaç güne olur olmazsa hemen gidip bir test yapar tarlusal alır adet olurum yani beklemek istemiyorum adeti bir de

Evet canım kendi resmim vardı değiştirdim malum özel konular konuşuyoruz dışarıdan da bakanlar oluyor diye öyle bi değişiklik yaptım 😁 benimde son 5 gün kaldı ama bende adet bekliyorum dün ovülasyon yaptım ikinci çizgi çıkmadı bile bırak pik görmeyi.
Sağlık olsun 🥹 ben adet de olamadım ya yarına bir kaç güne en geç artık olması lazım

Olsakta rahatlasak bari ya kaç gündür öldüm kasıklarımın ağrısından göğüslerimde acıyo. Dünde kollarım çok ağrıyordu geçti regl olunca en azından rahatlıyorum ya
Ben bir iki gün beklerim bakalım eğer olmazsa test alıp hamile olmadığından emin olup söktürücü alıcam

Ben bir iki gün beklerim bakalım eğer olmazsa test alıp hamile olmadığından emin olup söktürücü alıcam
Bence kan testi yapmadan söktürücü kullanma canım onlar hormonları fena bozuyor bi iki kere bende kullandım pişman oldum. Bi de geç döllenme falan varsa allah korusun bebeğe zarar bile verebilir. Ben bi kere 15 gün gecikmiştim bi kaç yıl önce defalarca test yaptım negatif çıktı sonra doktora gidiyim dedim ilk defa öyle olmuştum çünkü kan verdim o da negatif çıktı. İyice emin olduktan sonra doktor söktürücü verdi yani doktora gitmeden çok önermiyorum canım

Bence kan testi yapmadan söktürücü kullanma canım onlar hormonları fena bozuyor bi iki kere bende kullandım pişman oldum. Bi de geç döllenme falan varsa allah korusun bebeğe zarar bile verebilir. Ben bi kere 15 gün gecikmiştim bi kaç yıl önce defalarca test yaptım negatif çıktı sonra doktora gidiyim dedim ilk defa öyle olmuştum çünkü kan verdim o da negatif çıktı. İyice emin olduktan sonra doktor söktürücü verdi yani doktora gitmeden çok önermiyorum canım
Bende tarlusal bir sıkıntı yapmadı 5 günlük bir şey zaten hemen adet oldum bitince , geç döllenme durumum yok ya yumurtlama bariz belliydi

Bende tarlusal bir sıkıntı yapmadı 5 günlük bir şey zaten hemen adet oldum bitince , geç döllenme durumum yok ya yumurtlama bariz belliydi
Anladım canım benim yengem öyle bebeğini kaybetti bak şimdi aklıma geldi. O da adet olamıyo diye adet söktürücü kullanmış meğer hamileymiş düşük yapmış teyzem anlatıyordu.

Back
X