Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi çok erken yaptınız canım. Varsa asıl şimdi çıkacak belki. Tam regl gününün geçmesini bekle, gebelik testini yap ondan sonra iç ne içeceksenSanmıyorum olsa çıkardı
İki un geçerse bir daha mı yapayımTesti çok erken yaptınız canım. Varsa asıl şimdi çıkacak belki. Tam regl gününün geçmesini bekle, gebelik testini yap ondan sonra iç ne içeceksenKorkarım ben yapmayın aman nolur nolmaz kuzum
Evet bir daha yap orda da silik bile çıkmazsa yoktur bence. Ondan sonra kür mü ne yapacaksanız içersin canım. Bende regl oldum bu arada. Ne kürü varsa bildiğiniz üstüme atınİki un geçerse bir daha mı yapayım
Yola gitmeden adet olmam lazım acilen yaEvet bir daha yap orda da silik bile çıkmazsa yoktur bence. Ondan sonra kür mü ne yapacaksanız içersin canım. Bende regl oldum bu arada. Ne kürü varsa bildiğiniz üstüme atın![]()
Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacımRegl oldum, elendim. Yeni bir aya başlangıç. Tüm önerilere tavsiyelere açığım. Neler yapıyoruz güzellikler yeni ayda?![]()
Görünce dayanamadımRahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falanhadi yaaa ben burda yorumlarını okuyunca gayet pozitif bir kişilik gördüm herkesi de olumlu düşünmeye iten birini gördüm yani ne bilim kim dedi sana negatifsin diye ayıp etmişler
![]()
Bakayım bacım ne var ne yok içelim hahshahBen kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacımtenmmuzda başlasın çalışma
Her şey her şey tüm tuşlara basilsin , gidiyim ben bir hayır duaları alayım ya vallaBakayım bacım ne var ne yok içelim hahshah![]()
Ayy senin umutların ve tatliliginSağol canımcım inşallah sizinkiler gelmezde pozitif olursunuz![]()