• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Sanmıyorum olsa çıkardı
Testi çok erken yaptınız canım. Varsa asıl şimdi çıkacak belki. Tam regl gününün geçmesini bekle, gebelik testini yap ondan sonra iç ne içeceksen😅 Korkarım ben yapmayın aman nolur nolmaz kuzum

Testi çok erken yaptınız canım. Varsa asıl şimdi çıkacak belki. Tam regl gününün geçmesini bekle, gebelik testini yap ondan sonra iç ne içeceksen😅 Korkarım ben yapmayın aman nolur nolmaz kuzum
İki un geçerse bir daha mı yapayım

Regl oldum, elendim. Yeni bir aya başlangıç. Tüm önerilere tavsiyelere açığım. Neler yapıyoruz güzellikler yeni ayda? 🌸

Evet bir daha yap orda da silik bile çıkmazsa yoktur bence. Ondan sonra kür mü ne yapacaksanız içersin canım. Bende regl oldum bu arada. Ne kürü varsa bildiğiniz üstüme atın😅😂
Yola gitmeden adet olmam lazım acilen ya

Regl oldum, elendim. Yeni bir aya başlangıç. Tüm önerilere tavsiyelere açığım. Neler yapıyoruz güzellikler yeni ayda? 🌸
Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacım 😂 tenmmuzda başlasın çalışma

Rahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falan 🫢😅 hadi yaaa ben burda yorumlarını okuyunca gayet pozitif bir kişilik gördüm herkesi de olumlu düşünmeye iten birini gördüm yani ne bilim kim dedi sana negatifsin diye ayıp etmişler 😂
Görünce dayanamadım 😊 2 sene önce sol tüp tamamen kapalıydı kistten dolayı, sağ tüpte hsg ile zar zor açıldı o da yine de dardı zor gidiyodu sıvı. Doktor dedi ki tek tüple bide dar olan bir tüple zor… Ama ben hamile kaldım o dar tek tüple 😁 Düşükle sonuçlandı maalesef ama nihayetinde hamile kalmıştım. O yüzden hiç öyle düşünme o bir şekilde yolunu buluyor olacaksa oluyor 😇

Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacım 😂 tenmmuzda başlasın çalışma
Bakayım bacım ne var ne yok içelim hahshah😂

Back
X