BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Lh testi denedin mi peki

nryyy benimde bir gün gecikse yarın işte bakalım yarın olmazsam test yaparım ama aşırı kötü sancılarım var bende lekelenme olmuyor sabaha karşı olurum bide hep nedense şaşmaz

29 Mayıs yumurtlama görüp henüz regl olmayan var mı ?
Canım ben 26’sında yumurtlama 27 çatlama gördüm regl oldum 2 gün önce. Gebe değilsen senin de eli kulağındadır Ben çörek otu tarçın bal kürünü hazırladım. İlk dozunu da yedim hatta az önce. İnşallah şifa olsun

akantus 10 haziranda test negatifti bidaha da yapmadım açıkçası ağrılarım var ama yumurtlama üzerine 14. Gün bugün. Yarın olurum gibi geliyor ama gecikme olunca da insan acaba mı diyor bende hemen deneyeceğim bu ay dediğiniz kürü inşallah etkisini görürüm

İnşallah hamilesindir de gerek kalmaz kuzum

Eklentiler

• IMG_5603.webp
    93,1 KB · Görüntüleme: 17
Bir daha adet olmadan test yapip adeti beklemicem. Bende de aynisi oldu 3 gun berbattim adet olunca birden modum degisti. Yeni aya hazirlanma psikolojisi sanirim
Kesinlikle bir daha ben de bunu kendime yapmıycam adetimi bekliycem ya gereksiz kendimi yedim bitirdim resmen , ha çok ciddi belirti olur o zaman belki ama bizde zaten belirti yol hamile olmadığımı bildiğim halde inatla kaç kere test yapıp boşa üzüldüm . Adeti görmek negatif testi görmekten daha kolay valla

Uyanınca bir daha yap belki bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…