BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Gebe olduğumu öğrendim şükür gerisi için acele etmiyorum doktor kontrolü için 25 hazirana randevu aldım o zamana kadar kese görünür inşallah. Sadece beta takibi yapacağım cuma + pazartesi
Hayırlı olsun canım ya, isimleri tutamıyorum önceden yazdıysan görmüşümdürde hatırlayamadım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminn çok teşekkür ederim taze anne bizim içinde dua et Bu ara bu kaçıncı denemenizdi birde adet gününde mi verdiniz kanı
Etmem mi canım benim benim 2. denememdi. Ama ilk denememde aşırı stres oldum çevremdekilerde kasma bu kadar demişti. Erkenden testlere başladım tek düşüncem sabah olsun test yapayımdı. Sürekli düşündüm vs olmadı. Sonra farkettim ki aşırı stres altındayım daha başındayım en iyisi salmak dedim. Bu ayda zaten olmaz boşuna kasılma diyerek çıktım yola nasip ya oldu. Yukarıda zeyzeyin yazdığı çok doğru ister 2 kere isterse aylarca yıllarca olsın en temelinde stres yapmamak var. Stresin iyisi kötüsüde yok. Bana ilk ay için dediklerinde tatlı telaşlar vs dedim ama kafaya taktıkça günden güne çoğalıyor stres denen illet. Sakin kalmak en iyisi. Benim kilomda fazla hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. Normalde 54tüm aniden 75 e çıktım.Kilolusun olmaz dediler. Ama nasibinde varsa oluyor

Buna göre bakma canım sen yine de adet gününde gebelik testi yap
Yarın beklenilen adet günüm bakalım gecikme olursa pazartesi tekrar vereceğim kurumda çalışıyorum kadın doğum yok farklı doktordan sadece beta isteyebiliyorum sağ olsun. Umarım gecikme olur

Benimde 3. Denememdi 1.5 senelik evliyim böyle olmadığını gördükçe daha strese girdim keşke daha erken başlasaydım diye çünkü yapınca hemen olacakmış gibi geliyordu Bu ay kendimi çok şartladığımı farkettim ve aşırı stres kafamda sürekli gebelik var Bencede etkiliyor bende salmayı deneyeceğim Yakın zamanda bizde güzel haberler veririz inşllah. Sanada sağlıklı huzurlu gebelik diliyorum canım

Banada öyle gelmişti hemen yaparım olur vs diye ama öyle olmuyormuş her şey etkiliyor demek ki. Çocuğu olan her arkadaşımın ilk tavsiyesi sakin kal stres yapma. Sende bu ay olmazsa önümüzdeki ay sal düşünme. Afedersin ben geçen ay ilişki sonrası 10-15 dk uzandım vs. Aşırı kastım bu ay hiç öyle olmadı. Olursa olur olmazsa olmaz dedim araya bayramda girince zaten memlekette test vs yapamadım tatile gittim orada da düşünmedim eve geldim Regl günümde test yaptım ama umutlu değildim hala sonra oldu. Dedim her şeyin sıkıntısı stres. Stres vücutta kortizol salgılıyo bu da gebe kalmanın önünde bir engel

Kesinlikle öyle..

Valla öyle stresli bir çalışma hayatım var ki çocuğu düşünmesem bile sıkıntıdayım moralim 0 yani Belki de bu da etkiliyor beni ve buna üzülüyorum Benim şiddetli belirtiler de kayboldu adete 2 gün kala

Oldun mu ben olmadim aksama olmasaam test yaparim

Merhaba kızlar bana da yorum yapar mısınız bugün adet olmam gereken gün 2 gün önce awox erken gebelik testi yaptım ama ilk dakikalarda çıkmadı 15 20 dakika sonra çikti bugün de yapsam mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250611_232424.webp
    74 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kızlar bana da yorum yapar mısınız bugün adet olmam gereken gün 2 gün önce awox erken gebelik testi yaptım ama ilk dakikalarda çıkmadı 15 20 dakika sonra çikti bugün de yapsam mı acaba
Var görünüyor yarın tekrar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…