- 13 Mayıs 2025
- 57
- 71
- 3
- 27
Hayırlı olsun canım ya, isimleri tutamıyorum önceden yazdıysan görmüşümdürde hatırlayamadım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGebe olduğumu öğrendim şükür gerisi için acele etmiyorum doktor kontrolü için 25 hazirana randevu aldım o zamana kadar kese görünür inşallah. Sadece beta takibi yapacağım cuma + pazartesi
Olabiliyor canım sorun değil Allah razı olsunHayırlı olsun canım ya, isimleri tutamıyorum önceden yazdıysan görmüşümdürde hatırlayamadım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Etmem mi canım benimAminn çok teşekkür ederim taze anne bizim içinde dua etBu ara bu kaçıncı denemenizdi birde adet gününde mi verdiniz kanı
Evet âdet gününde test yaptım. İkinci çizgiyi görünce kan verdim :)Aminn çok teşekkür ederim taze anne bizim içinde dua etBu ara bu kaçıncı denemenizdi birde adet gününde mi verdiniz kanı
4 hafta 1 günlük ya da 4 hafta 2 günlük . Amin canım teşekkür ederimMerhaba 1265 değer çıktığı zaman bebeğiniz kaç hafta kaç günlüktü acaba ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Yarın beklenilen adet günüm bakalım gecikme olursa pazartesi tekrar vereceğim kurumda çalışıyorum kadın doğum yok farklı doktordan sadece beta isteyebiliyorum sağ olsun. Umarım gecikme olurBuna göre bakma canım sen yine de adet gününde gebelik testi yap
Benimde 3. Denememdi 1.5 senelik evliyim böyle olmadığını gördükçe daha strese girdim keşke daha erken başlasaydım diye çünkü yapınca hemen olacakmış gibi geliyorduEtmem mi canım benimbenim 2. denememdi. Ama ilk denememde aşırı stres oldum çevremdekilerde kasma bu kadar demişti. Erkenden testlere başladım tek düşüncem sabah olsun test yapayımdı. Sürekli düşündüm vs olmadı. Sonra farkettim ki aşırı stres altındayım daha başındayım en iyisi salmak dedim. Bu ayda zaten olmaz boşuna kasılma diyerek çıktım yola nasip ya oldu. Yukarıda zeyzeyin yazdığı çok doğru ister 2 kere isterse aylarca yıllarca olsın en temelinde stres yapmamak var. Stresin iyisi kötüsüde yok. Bana ilk ay için dediklerinde tatlı telaşlar vs dedim ama kafaya taktıkça günden güne çoğalıyor stres denen illet. Sakin kalmak en iyisi. Benim kilomda fazla hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. Normalde 54tüm aniden 75 e çıktım.Kilolusun olmaz dediler. Ama nasibinde varsa oluyor
Ben erken davrandımm bakalım adetim geçsin ozaman anlayacağızEvet âdet gününde test yaptım. İkinci çizgiyi görünce kan verdim :)
Banada öyle gelmişti hemen yaparım olur vs diye ama öyle olmuyormuş her şey etkiliyor demek ki. Çocuğu olan her arkadaşımın ilk tavsiyesi sakin kal stres yapma. Sende bu ay olmazsa önümüzdeki ay sal düşünme. Afedersin ben geçen ay ilişki sonrası 10-15 dk uzandım vs. Aşırı kastım bu ay hiç öyle olmadı. Olursa olur olmazsa olmaz dedim araya bayramda girince zaten memlekette test vs yapamadım tatile gittim orada da düşünmedim eve geldim Regl günümde test yaptım ama umutlu değildim hala sonra oldu. Dedim her şeyin sıkıntısı stres. Stres vücutta kortizol salgılıyo bu da gebe kalmanın önünde bir engelBenimde 3. Denememdi 1.5 senelik evliyim böyle olmadığını gördükçe daha strese girdim keşke daha erken başlasaydım diye çünkü yapınca hemen olacakmış gibi geliyorduBu ay kendimi çok şartladığımı farkettim ve aşırı stres kafamda sürekli gebelik var Bencede etkiliyor bende salmayı deneyeceğim Yakın zamanda bizde güzel haberler veririz inşllah. Sanada sağlıklı huzurlu gebelik diliyorum canım
Belli olmaz canım adet gününü bekle adet olmazsan test yap çoğu kişi bundan bahsetmiş ama bilimsel bişe değil tabi sonuçta :)Öyleyse bende yok gözüyor :)
Kesinlikle öyle..Etmem mi canım benimbenim 2. denememdi. Ama ilk denememde aşırı stres oldum çevremdekilerde kasma bu kadar demişti. Erkenden testlere başladım tek düşüncem sabah olsun test yapayımdı. Sürekli düşündüm vs olmadı. Sonra farkettim ki aşırı stres altındayım daha başındayım en iyisi salmak dedim. Bu ayda zaten olmaz boşuna kasılma diyerek çıktım yola nasip ya oldu. Yukarıda zeyzeyin yazdığı çok doğru ister 2 kere isterse aylarca yıllarca olsın en temelinde stres yapmamak var. Stresin iyisi kötüsüde yok. Bana ilk ay için dediklerinde tatlı telaşlar vs dedim ama kafaya taktıkça günden güne çoğalıyor stres denen illet. Sakin kalmak en iyisi. Benim kilomda fazla hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. Normalde 54tüm aniden 75 e çıktım.Kilolusun olmaz dediler. Ama nasibinde varsa oluyor
Valla öyle stresli bir çalışma hayatım var ki çocuğu düşünmesem bile sıkıntıdayım moralim 0 yaniBanada öyle gelmişti hemen yaparım olur vs diye ama öyle olmuyormuş her şey etkiliyor demek ki. Çocuğu olan her arkadaşımın ilk tavsiyesi sakin kal stres yapma. Sende bu ay olmazsa önümüzdeki ay sal düşünme. Afedersin ben geçen ay ilişki sonrası 10-15 dk uzandım vs. Aşırı kastım bu ay hiç öyle olmadı. Olursa olur olmazsa olmaz dedim araya bayramda girince zaten memlekette test vs yapamadım tatile gittim orada da düşünmedim eve geldim Regl günümde test yaptım ama umutlu değildim hala sonra oldu. Dedim her şeyin sıkıntısı stres. Stres vücutta kortizol salgılıyo bu da gebe kalmanın önünde bir engel
Evet bekleyeceğim ve olmazsa da üzülmek istemiyorum yeni bir başlangıç kürlere başlayacağım belki salmaya da çalışırımBelli olmaz canım adet gününü bekle adet olmazsan test yap çoğu kişi bundan bahsetmiş ama bilimsel bişe değil tabi sonuçta :)
Oldun mu ben olmadim aksama olmasaam test yaparim@akantus 10 haziranda test negatifti bidaha da yapmadım açıkçası ağrılarım var ama yumurtlama üzerine 14. Gün bugün. Yarın olurum gibi geliyor ama gecikme olunca da insan acaba mı diyorbende hemen deneyeceğim bu ay dediğiniz kürü inşallah etkisini görürüm
Hadi hakkında hayırlısı balımAma oldum olacağım ucunda
Var görünüyor yarın tekrar et canımMerhaba kızlar bana da yorum yapar mısınız bugün adet olmam gereken gün 2 gün önce awox erken gebelik testi yaptım ama ilk dakikalarda çıkmadı 15 20 dakika sonra çikti bugün de yapsam mı acaba
Ayy hadi inşallahVar görünüyor yarın tekrar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?