- 9 Haziran 2025
- 45
- 33
- 3
- 27
Üstüne görmedir umarımAşkım reglim bir garip ya çok az
Stresten olmamışımdır diye düşünüyorumC Civcivimmm test yaptınız mı
Takvime göre 2 günüm var canım ama ufaktan kahverengi leke gelmiş büyük ihtimal yarın bile olabilirim. 2 gündür başım ağrıyordu zaten ordan belliydi
Adete 3 gün önce awox yaptm negatif iki gün geciktiKaçıncı günü gecikmenin test yapmış mıydın
Kan ver canım sende istersen idrara hemen yansımıyor kanda belli olur artıkAdete 3 gün önce awox yaptm negatif iki gün gecikti
Amin inşallahh teşekkür ederim darısı isteyen herkeseeGözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin bebiş
Belirtiler adete çok benzer ben de bir iki gün oldum olacam diye beklerken olmadı inşallah sizde de öyle devam ederKızlar bugün yine regl olamadım ama tüm belirtileri yaşıyorum ateşe atmışlar sanki beni ağrılarla uyanıyorum ama olamadım
Oğlumdan önce üç kimyasal oldu sonra oğlum ama ondan sonra bende siz gibi oldum sayılır nerdeyse ya düşündüm gebelik olmadı olmadı sonra bi ay oldu oda dış gebelik oldu sonra rahim filmi çekildim sol tüp de kapalı şimdi üstünden kaç aydır deniyoruz olmuyor üstelik yumurtlama da göremez oldum çoğu ay durum git gide vahimleşiyor oğluma bende bi kardeş olsun çabasındayım amma gel gör ki işte bazen olmayınca olmuyor tam sorunu bulduk tamam pıhtılaşma dedik olursa önlem alınır dedik de gebe kalamıyorum şimdi bende aynıSizin yine 3 kimyasal olmuş ben çok zor hamile kalıyorum malesef oğlum 6 yaşında ona da 2 yılda kalabildim oğlum 2 yaşındayken hadi kardeşi olsun dedik sonra 3 yıl sonra kalabildim onu da düşürdüm şimdi düşüğün üstünden nerdeyse 2 yıl geçicek hala ortada bişey yok doktora da gittim iğneler ilaçlar takviyeler hiç bi işe yaramadı günaşırı ilişki deniyorum hemen kalkmıyorum yine olmuyor en son bi jel aldım döllenmeyi kolaylaştırıyormuş diye o da işe yaramadı yani artık yapacağım bişey kalmadı umudumu iyice kaybettim yaşımda ilerliyor napcam bilmiyorum
Allahım inşallah dualara ihtiyacım varBelirtiler adete çok benzer ben de bir iki gün oldum olacam diye beklerken olmadı inşallah sizde de öyle devam eder
Benim yaş 34 canım bende de amh düşüklüğü var doktor yaşına göre düşük dedi 0.93 çıkmıştı tsh de yüksek birazOğlumdan önce üç kimyasal oldu sonra oğlum ama ondan sonra bende siz gibi oldum sayılır nerdeyse ya düşündüm gebelik olmadı olmadı sonra bi ay oldu oda dış gebelik oldu sonra rahim filmi çekildim sol tüp de kapalı şimdi üstünden kaç aydır deniyoruz olmuyor üstelik yumurtlama da göremez oldum çoğu ay durum git gide vahimleşiyor oğluma bende bi kardeş olsun çabasındayım amma gel gör ki işte bazen olmayınca olmuyor tam sorunu bulduk tamam pıhtılaşma dedik olursa önlem alınır dedik de gebe kalamıyorum şimdi bende aynıtek tüple de iş zor Allah yardımcımız olsun benim yaş 29 sizin
Benim de tsh yüksek onu ilaçla hallettik de sizde bende inşallah bebek sahibi oluruz oğullarımıza bi kardeş nasip olur ya bakalım Hayıt suyu deneyecem bu ay bu adette deBenim yaş 34 canım bende de amh düşüklüğü var doktor yaşına göre düşük dedi 0.93 çıkmıştı tsh de yüksek biraz
Ben onu da denedim ama sonuç alamadım malesef bende çörekotu bal tarçın deneyeceğim bu ay. Geçen ay soğan suyu yapmıştım bide ovülasyon testi takibi yaptım.Benim de tsh yüksek onu ilaçla hallettik de sizde bende inşallah bebek sahibi oluruz oğullarımıza bi kardeş nasip olur ya bakalım Hayıt suyu deneyecem bu ay bu adette de
Beyaz kabarcıklar genelde gebelikte oluyor canım regl zamanı olur mu bilmiyorum.Kızlar şimdi farkettim göğsüm baya şişmiş ve göğüs kenarında ki yağ bezeleri baya belirginleşmiş beyaz kabarcık şeklinde duruyorlar yeni dikkatimi çekti adet zamanıda oluyor mu sizde ? Yoksa gebelik belirtisi sayabilir miyiz
Regli atlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?