Klomen yada femara kullandınız mı ben onları kullanırken genelde adetim hep azalmıştı belki sizinde öyle olmuşturRegli atlatmaya çalışıyorumBitti bitecek, zaten tam anlamıyla da olmadı. İlk 2 gün geldi normal sonra varla yok arası gibiydi. 5 gün sürer döngüm, son gün azalırdı bitmeye başlardı. Neden böyle az gelirki?
Aynı şeyi yazmışız. Benimde öyle canım ya neden böyle olur acaba?Aşkım reglim bir garip ya çok az
Yok onları hiç kullanmadım. Bu ay hem renk olarak çok açık renkti hemde 2 günde bitti, diğer günler lekelenme gibiydi.Klomen yada femara kullandınız mı ben onları kullanırken genelde adetim hep azalmıştı belki sizinde öyle olmuştur
Ay bilmiyorum ya deli etti beni o kadar az geliyor kiAynı şeyi yazmışız. Benimde öyle canım ya neden böyle olur acaba?
Yerleşme olabilir mi acaba bilemedim ki ilginç birazYok onları hiç kullanmadım. Bu ay hem renk olarak çok açık renkti hemde 2 günde bitti, diğer günler lekelenme gibiydi.
Ben geçen ay klomen kullandım ondan olabilir mi ya ama iki ay önce olmuş oluyor neredeyseYerleşme olabilir mi acaba bilemedim ki ilginç biraz
Sanmıyorum çünkü bat günü test yaptım çok net negatif çıktı. Ertesi günde regl oldum zaten. Hormonlar kafayı yediYerleşme olabilir mi acaba bilemedim ki ilginç biraz
Bence de deli gibi olduk ya , adetim ama az az geliyor yani bu ay böyle gelesi geldi demek kiSanmıyorum çünkü bat günü test yaptım çok net negatif çıktı. Ertesi günde regl oldum zaten. Hormonlar kafayı yedi
Aynen iyice şişirdi beni, çok rahatsız hissediyorum yahu hahshhsshhsAy bilmiyorum ya deli etti beni o kadar az geliyor ki
Bence rahim gebeliğe hazırlanıyor. Ben öyle yoruyorum inşallah öyledir.Bence de deli gibi olduk ya , adetim ama az az geliyor yani bu ay böyle gelesi geldi demek ki
Etkisi devam edebiliyor canım bende 3 ay olcak nerdeyse bırakalı geçen ay çok az az gelmişti mesela normalde 2. günümde bebek bezi takacak duruma gelirdim öyle olmadı hiçBen geçen ay klomen kullandım ondan olabilir mi ya ama iki ay önce olmuş oluyor neredeyse
Nasıl bi hazırlıksa hazırlanamadı bi türlü bizim rahimler gebeliğeBence rahim gebeliğe hazırlanıyor. Ben öyle yoruyorum inşallah öyledir.
Kafaları karışık hassas rahimler hahahahNasıl bi hazırlıksa hazırlanamadı bi türlü bizim rahimler gebeliğe
Ayyy inşallah yaBence rahim gebeliğe hazırlanıyor. Ben öyle yoruyorum inşallah öyledir.
Aslında başlı başına bi mucize gerçekten. Yumurta büyücekte çatlıcakta tüpten çıkıcak arada bir sürü engel ordan geçicek orda spermle buluşacak o da sağlıklıysa tabi döllencek ordan yine gidicek rahimi bulcak oraya tutuncak rahim sağlıklıysa tabi o da yani çok zor iş gerçekten düşününceKafaları karışık hassas rahimler hahahahŞakası bir yana tabi her şeyin hayırlısı. Gerçekten herşey doğurganlığı etkiliyor. Eksik vitaminler, düşük hormonlar, yüksek hormonlar, rezervler, kilo, yaş, tüpüydü kanalıydı derken say say bitmez. Biz tamam olsak eşin de tamam olması lazım. Hepsinin düzgünce bir araya gelmesi falan… İşimiz var
Ay benim adetim de o kadar değişik oldu ki bugün yoğun gelmeye başladı yerlerde sürünüyorum o kadar ağrılı ki yaKızlar benim de regl bitti 2 gün sürdü anlamadım normalde 4 5 gün olurdumama yerleşme vs değil bildiğiniz adet oldum nryyy inşallah hazırlanıyordur
Dolu dolu oldu mu aşkım yerleşme mi diycemHavalardan mı acabainsan böyle de olunca noluyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?