Bende bugün regl oldum beklediğimden 1 gün erken geldiHavalardan mı acabainsan böyle de olunca noluyor diyor
Olabilir canım ya , senin ilk bebegin ne kadar süre sonra olmuştunryyy evet normal regl gibi oldum valla yerleşme bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum ama erkenden bitti kürtajdan sonraki ikinci regl düzene giremedi mi acaba
3.gün bugün benim zaten ilk iki gün genelde kahve leke şeklinde oluyor bugün en yoğun iki gün sonra iyice azalır biter
Ay inşallah öyledirBeyaz kabarcıklar genelde gebelikte oluyor canım regl zamanı olur mu bilmiyorum.
Test yapsanaAy inşallah öyledirBugün 2 . Gün gecikmenin henüz gün tamamlanmadı ama genelde benim kasıklarımda çok ağrı olur adet olmadan önce şuan sadece sol tarafımda baskı var dokununca ağrı hissediyorum
Belki kürtajla alakalı olabilir , bir gorunmekte fayda var inşallah tez zamanda sağlıkla biz de evlat sahibi olabiliriz aşkım ya . Valla ne biçim bir ağrıdır ki kivrandirdi bi de gebelik beklerken adet olunca hiç çekilmez oluyornryyy korunmayı bırakınca 9 ay sonra olmuştu ama şöyle ki ben yumurtlama takibi yapmamıştım hiç son iki ay yumurtlama hesaplamıştım kendimce oda o zaman değerlendirmiştim olmadı sonra ovilasyon alıp denediğim de oldu toplam 9 ay diyorum o yüzden
Ayıptır söylemesi 2 ped dolmuştur şimdi de kesildi belki kürtajdan dolayı olabilir dicem geçen ay reglim normal olmuştu kadın doğuma gitmek şart oldu.
Bizim tam yumurtlama zamanı düğün var annemlerde olcaz e bir sürü insan var evde kocamla aynı odada bişe kalamayız yüksek ihtimal , düğün sonrası izmire gidicez bir kuzenimize orda da olmaznryyy inşallahhhhh. Benimde eşim Konya’ya döndü haftaya gelecek o zmaan başlayabilirim ancak denk gelirse
Gecikme de var canım test yap benceAy inşallah öyledirBugün 2 . Gün gecikmenin henüz gün tamamlanmadı ama genelde benim kasıklarımda çok ağrı olur adet olmadan önce şuan sadece sol tarafımda baskı var dokununca ağrı hissediyorum
Hiç üzülme bence bir evladın var şükür sağlıklı bence de akışına bırak ona tutun Rabbim verir inşallahYeni ay diye diye nerdeyse 5 yıl oldu canım benim umudum kalmadı salıcam artık
İnşallah canım Rabbim sizede versin bi evlat en kısa zamandaHiç üzülme bence bir evladın var şükür sağlıklı bence de akışına bırak ona tutun Rabbim verir inşallah
İnşallahİnşallah canım Rabbim sizede versin bi evlat en kısa zamanda
Hayıt suyunu sen yumurta kalitesi olsun diye mi kullandın nasıl kullandın çörek otu bal tarçını da çok duydum aslında benim şuan tüm hormon falan da normal çıkıyor tiroid için de ilaç kullanıyorum zaten de her ay yumurtlama göremiyorum benim sorunda o işte zaten tek tüp olunca şans azalıyor bir de yumurtlama olmadıkça kalitesiz heralde oda olmuyor zamanımı çok çalıyor adetin üçüncü günündeyim yumurtlama görene kadar bende mi çörek otu bal tarçın yapsam ki nasıl yapılıyor ki o daBen onu da denedim ama sonuç alamadım malesef bende çörekotu bal tarçın deneyeceğim bu ay. Geçen ay soğan suyu yapmıştım bide ovülasyon testi takibi yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?