Tamam canım bende yapmaya çalışıcam şuan kaç kilosun ben 75 bi 10 kilo gitse çok iyi olucak benım için 55 ile hamile kaldımEvet sabahları yürüyüşe çıkıyorum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyorum ve aç yürümeye çalışıyorum kahvaltıyı da hafif şeyler yiyorum işte yulaf lapası , dediğin gibi tabaklar falan akşam da çok hafif besleniyorum
Ohh ohh ne güzel inşallah bende dediklerini uygulucam iyiki buraya üye olup sizin mesajşarınızı okumuşum bana çok yardımcı oldunuzNe demekben yumurtlama olmadığında adet düzensizliği yaşıyordum ama şu an o çörek otu bir de takviyeleri kullanınca zamanında adet oldum şükür
Olsun azimle hemen gider 10 kilo nedir kiTamam canım bende yapmaya çalışıcam şuan kaç kilosun ben 75 bi 10 kilo gitse çok iyi olucak benım için 55 ile hamile kaldım68 doğum şuan 75
Hepimiz birbirimizden bir şey öğreniyoruzOhh ohh ne güzel inşallah bende dediklerini uygulucam iyiki buraya üye olup sizin mesajşarınızı okumuşum bana çok yardımcı oldunuz
İnşallah canımMaşallah maşallah 2-3 güne kese görünür
Ah bu çalışma stresi ahh , bekleyelim bakalım olmazsa bir sonraki aya daha az stresli girmeyi niyet edelimValla öyle stresli bir çalışma hayatım var ki çocuğu düşünmesem bile sıkıntıdayım moralim 0 yaniBelki de bu da etkiliyor beni ve buna üzülüyorum Benim şiddetli belirtiler de kayboldu adete 2 gün kala
Çok şükür güzel ilerlemişHayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
Hayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
Buralardayım canım. Üzüldüm ağladım geldimAaaay geldin miiii nerelerdesin ya
Bu yumurta kalitesi için mi acaba teşekkür ederiz10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Evet canımBu yumurta kalitesi için mi acaba teşekkür ederiz
Biz de kavuşamadık bu ay yine … inşallah tez zamanda diyelimBuralardayım canım. Üzüldüm ağladım geldim
Amiinn canım aminMasallahh hepimize nasip olsun en yakin zamandasaglikla kucagina al canimm
Teşekkür ederim canımÇok şükür güzel ilerlemişmaşallah
Allah razı olsun sağolunEvet canımrica ederim şifa olur inşallah
Ben de anlamsız bir rahatlama oldu ben de adetten önce ağladım içimi boşalttımBende şuan hüngür hüngür ağlıyorum regl zamanı böyle oluyor sinirlerim bozuldu kızlarrrrr
En güzeli Bencede canımBenim elimde geçen aydan 9 tane kaldı. Yeni almayacağım onu kullanacağım gittiği yere kadar artık
İnşllah öyle yapmaya çalışacağım ister istemez kendimde baskıda hissettim sanırım bu ay çok şartladım kendimi yeni ayda salacağım inşallah o zaman olurAh bu çalışma stresi ahh , bekleyelim bakalım olmazsa bir sonraki aya daha az stresli girmeyi niyet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?