2. İdrarım ile yaptım flaş tutarak bakıyorum çizgi var gibide yok gibideC Civcivimmm test yapsana kızzzzzz
2. İdrarla yaptım flaşla bakınca varla yok arasında bir şey görüyorumGecikme de var canım test yap bence
2. idrarla yaptım bir şey çıkmadıTest yapsana
Canım bu ay nedense çok değişik oldu hepimizde. Acaba burda çok fazla stresmi olduk beynimizi hamile olduğumuza çok mu inandirdik?Evet
3.gün bugün benim zaten ilk iki gün genelde kahve leke şeklinde oluyor bugün en yoğun iki gün sonra iyice azalır biter
ElizabethBennettt inşallah Allah söyletmiştir Bencede bu ay biraz daha rahat takılalım bakalım belki tutar daha çok pozitif görürüz
Ben takip etmeyeceğim, eğer iki uç güne bir ilişki varsa bence ovulasyin testi çok strese sojuyor insanı yatestlerle takip etmesem mi diyorum ama o zamann da ay oldu mu acaba ben mi kacirdim diye strese giriyorum her turlu stres
Hiç stres yapma bir ay olmazsa öbür aya olur elbet bir gün olacak2. idrarla yaptım bir şey çıkmadıYarın kanda yapacağım haber veririm sizlerede Olmamışsada bir sonraki ay güzel haberleri hep birlikte alırız inşllah
Predictor canım
Evet olmazsa olmadı napalım daha başındayım bende inşllah hep birlikte alalım bu güzel haberleriHiç stres yapma bir ay olmazsa öbür aya olur elbet bir gün olacakgüzel haberlerini bekliyorum
Hayıt suyunu adetimi düzene sokmak bide prolaktinimi düşürmek için kullandım o yönden işe yaradı. Çörekotu bal tarçını da burada biri yapmış internetten araştırıp yapıcam bende yumurta kalitesini artırıyormuşHayıt suyunu sen yumurta kalitesi olsun diye mi kullandın nasıl kullandın çörek otu bal tarçını da çok duydum aslında benim şuan tüm hormon falan da normal çıkıyor tiroid için de ilaç kullanıyorum zaten de her ay yumurtlama göremiyorum benim sorunda o işte zaten tek tüp olunca şans azalıyor bir de yumurtlama olmadıkça kalitesiz heralde oda olmuyor zamanımı çok çalıyor adetin üçüncü günündeyim yumurtlama görene kadar bende mi çörek otu bal tarçın yapsam ki nasıl yapılıyor ki o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?