BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Evet

3.gün bugün benim zaten ilk iki gün genelde kahve leke şeklinde oluyor bugün en yoğun iki gün sonra iyice azalır biter
Canım bu ay nedense çok değişik oldu hepimizde. Acaba burda çok fazla stresmi olduk beynimizi hamile olduğumuza çok mu inandirdik?
Benim adete 6 gün kala lekelenmem başladı 6,7,8,9,10 haziran pembe sulu lekelenme şeklinde oldu. Zaten 8 haziran test pozitif çıktı ardından kırmızı lekelenme olunca adet başlangıcı olduğunu anladım. 9 haziran kan testi 0.131 çıktı tamamen hamile olmadığım kanıtlandı tamamen kendimi rahat biraktim negatifi görünce 11 haziran adet tam olarak başladı ama öyle böyle değil. Çok fazla kanama ve pıhtılar. Şimdi 5ci günüm kanama azaldı pıhtı bitti 2 güne tamamen biter zaten 6-7 gün adet olurum hep.

Hayıt suyunu adetimi düzene sokmak bide prolaktinimi düşürmek için kullandım o yönden işe yaradı. Çörekotu bal tarçını da burada biri yapmış internetten araştırıp yapıcam bende yumurta kalitesini artırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…