- 21 Ağustos 2024
- 19
- 8
- 1
- 25
Belirtiniz neydiYarın kesin gideceğim teste, çok teşekkür ederim canım
Ben de yarın basliycam
Valla başka almiycam ya takviye falan yeter yani döktüğüm paralarnryyy ben onlardan alacaktım unuttum bak bide aşırı derecede kötü oldum bogazım ağrıyor hasta olcam al al düzene sokuyor demek ki
Canım bu çörekotu kürüne ikinci gün başlamak gerekiyor değil mi bu durumda yarın başlamam lazım nasıl yapayım miktarlarını söyleyebilir misin bi de günde aç ya da tok kaç kere yicemValla başka almiycam ya takviye falan yeter yani döktüğüm paralarbu havada ne hastası
Canım bu çörekotu kürüne ikinci gün başlamak gerekiyor değil mi bu durumda yarın başlamam lazım nasıl yapayım miktarlarını söyleyebilir misin bi de günde aç ya da tok kaç kere yicem
Bende yapacam onu hadi inşallah hepimiz için hayırlısı olurHayıt suyunu adetimi düzene sokmak bide prolaktinimi düşürmek için kullandım o yönden işe yaradı. Çörekotu bal tarçını da burada biri yapmış internetten araştırıp yapıcam bende yumurta kalitesini artırıyormuş
Hep birlikte yenidenYapacağım bende yarın hadi bismillah
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur ya
Hiç bilmiyorum ben gidip eczaneden kendim alıyorum mutlaka metil folat formu olmasına dikkat et ve 400 mgc den fazla dozda kullanmanryyy valla anlamadım elim kolum kalkmıyor güzelim havalarda yatıyorum Bencede ya çok para döktük.. bir de size şey soracağım folik asiti devletin yazdıklarını önermiyorlar neden ki
İnan bak kendim icin ne kadar istiyorsam hepimiz için istiyorum . Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten çok zor beklemek hani şu yazında bile anlıyorum yorgunluğunu . Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım benimÇok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur ya
Ben de yarın basliycamyine inositol sipariş verdim inşallah umutluyum benim adet düzenim çok bozulmuştu bu ay gerçekten oldum ise yarıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?