BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

inşallah canım valla kafayı dağıtacak birsey bulunca aklımıza bile gelmiyor ve zaman çabuk geçiyor mesela bugün benim hiç aklıma gelmedi dusunmedim
Öyle de benim vakit geçirecek bir şeyim de pek yok ❤

ne kadar sürede yerleşme oluyor bilmiyorum ki ama yerleşme kanamasıda adete yakin gelmiyor mu
Acaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi

Kızlar reglime 10 gün kaldı bat 10 haziran bugün peçeteye sürdükçe gelen pembemsi bir kan geldi ama yumurta çatlayalı daha 3 gün oldu sizce ne olabilir eğer yerleşme mi değil mi
Hiç bilmiyorum canım ya

Acaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi
Eğer yumurtlama gününe yakın olduysa büyük ihtimalle hormonların ani değişimiyle yaşanan ovulasyon kanamasıdır. Aynı durumu ben de yumurtlama günü ve bir gün sonra çok az yaşadım. Bat 7 Haziran bekliyorum bakalım

Valla benim iki gün önce pik oldu dün kanama oldu yumurtlama kanaması bugünü de değerlendirdik işte bitti artık bekliyorum ayin 10unda test yapıcam
ya benim yumurtlama zamanı ağrım hiç olmazdı ama dünden beri aşırı ağrım var sol kasık bel ve geve ağrısına uyandım

Kızlar vallahi benim kasık cekilmelerim de başladı. Özellikle sol kasığımda arttı. Kol bacak kaslarım ağrıyor. Göğüs hassasiyeti falanda var diğer postta uzun anlattım zaten. Ben gün geçtikçe daha umutlaniyorum. İnşAllah hayal kırıklığı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…